Home » Actueel Actueel Schoonheidssalon Attirance | Nieuws, Acties & Evenementen ✓


Actueel

Beauty, lifestyle and more

Als Instituut voor huidverbetering willen wij het beste voor onze klanten. Daarom bieden we regelmatig bijzondere acties of evenementen die mede door Attirance mogelijk worden gemaakt.

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties. Maak hier een afspraak voor in de salon.

Think Positive & Stay Safe

Think Positive & Stay Safe

Lieve klanten,  De feestdagen staan voor de deur en dat zijn elk jaar de drukste en feestelijkste weken in ons Beauty Xperience Center. Dit jaar gaat het er onverwachts heel anders uitzien. We kunnen helaas niet doen wat we het liefste doen, namelijk je laten stralen...

Lees meer
Time To Sparkle! – December 2020

Time To Sparkle! – December 2020

Hierbij willen we iedereen een hele fijne decembermaand wensen. We hebben veel klanten een ‘tijd-voor-jou’ moment kunnen bezorgen in dit bijzondere jaar. We maken daarom graag van de gelegenheid gebruik om je te bedanken voor je bezoeken aan Attirance.  We hebben dit...

Lees meer
Landelijke Detox Challenge met Laviesage

Landelijke Detox Challenge met Laviesage

Vanaf 21 maart is er de jaarlijkse Landelijke Detox Challenge in samenwerking met Laviesage. Val met detoxen 3 tot 4 kilo af zonder het jojo effect, voel u energieker en ervaar een prachtige huid!

Lees meer
Gratis consult cosmetische arts

Gratis consult cosmetische arts

Heeft u nog geen botox of fillers, maar wilt u graag informatie over hoe u met een beetje injectables er minder vermoeid en frisser uit ziet? Op 9 mei is Dr. Leanne Wong van DermaClinic bij Attirance aanwezig.

Lees meer

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hierboven op abonneer te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt lees hier meer informatie over onze privacypraktijken. 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This