Home » Beauty Award Beauty Award | “Beste schoonheidssalon van Nederland”

Prijzen & Awards

Attirance staat voor: hoogwaardige kwaliteit, voorop in innovatie, professionaliteit op een bijzondere locatie, verscheidenheid aan behandelingen en producten, merken gericht op huidverbetering met een eigen filosofie, ruime openingstijden en een warme klantbenadering. Dit onderbouwt het succes van schoonheidssalon Attirance in de regio van Breda.

Beauty Award 2012

In 2012 heeft Attirance de hoogst haalbare Award gekregen. Namelijk: de Beauty Award 2012 in de categorie: “Beste schoonheidssalon van Nederland”.

Stappen & Shoppen Awards 2014 | 2015 | 2016

Om ons beroep professioneel te kunnen uitoefen zijn wij dagelijks intensief met ons vak bezig. Naast de praktijk lezen we diverse vakbladen en bezoeken wij beurzen en congressen. Wij hebben een ruim aantal toonaangevende merken, waar wij als team alle trainingen voor volgen, aangevuld met de gewenste nascholing. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisatie en diept die steeds verder uit door jaarlijks specifieke cursussen, opleidingen en privélessen te volgen.

Team & professionaliteit

Het is bijzonder dat ondanks de diversiteit aan personen en ieders specialiteiten, het team heel hecht is. Professionaliteit staat bovenaan, maar daarnaast hebben wij het ook heel gezellig. Het team heeft een passie voor huidverbetering en voor persoonlijk contact met onze klanten.

Een mooi gevoel… En dat voel je als gast van onze schoonheidssalon met bijzondere titels waar we ontzettend trots op zijn!

Marijke, Lisa, Lonneke, Sonja, Anne-Marie, Susanne en Janneke

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This