Home » Dosha Test Dosha Test - Attirance

Dosha Test

Slechts weinig mensen zijn ‘zuivere constitutietypes’, dus uitgesproken Vata-, Pitta- of Kapha-types. Meestal gaat het om ‘gemengde types’, dus van twee of – soms – van alle drie de dosha’s. Raak dus niet van de wijs wanneer blijkt dat bij u zowel Vata-, Pitta- als Kapha-kwaliteiten van toepassing zijn en lees ook de informatie over de bij u minder uitgesproken dosha’s.

Op alle vragen kunt u een cijfer geven van 1 t/m 5. Waarbij 1 staat voor “Nee, klopt helemaal niet” en 5 staat voor “Ja, klopt helemaal”

Beantwoord de 42 vragen en vind uit welke constitutie(s) er overheersen. Uit de test komen 3 getallen, zit er 1 getal bij wat veel hoger is? Dan overheerst deze constitutie. Zijn de 2 hoogste waardes ongeveer gelijk, dan overheersen er 2 constituties, diegene van de 2 hoogste waarden uit de test. Zijn alle waardes ongeveer even hoog? Dat kan, dit betekent dat uw Dosha type uit alle constituties bestaat!

Na het beantwoorden van de vragen kunt u via 1 van onderstaande links direct de producten bekijken van alle producten welke bijzonder geschikt voor u zijn!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws