Home » Gezicht » Gratis huidmeting Gratis huidmeting | Een passend behandeladvies ✓

Huidmeting of productadvies

Bent u nieuw bij Attirance en nieuwsgierig naar onze gespecialiseerde schoonheidssalon in Breda, maar kunt u uit onze uitgebreid behandelaanbod niet zo goed een keuze maken? U mag altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak inplannen voor een huidmeting of huid- en productadvies met een van onze huidcoaches en huidexperts. Zij kunnen, samen met uw eigen huidwensen, een passend behandeladvies geven.

Heeft u naast huidwensen ook resultaatgerichte doelen voor ogen? Ook daar kan uw huidcoach en huidexpert u bij helpen door een op maat gemaakt traject samen te stellen om op een snelle en effectieve manier het resultaat te bereiken wat u voor onmogelijk hield.

Alvorens er wordt behandeld, wordt er eerst een beoordeling van de huid gemaakt. Hierbij maken wij gebruik van de skinanalyser waarbij u als cliënt zelf heel goed de vorderingen kunt waarnemen. Naast de skinanalyser maken wij ook een east meets west huidanalyse en kunnen wij door het lezen van de verschillende gezichtszones nog meer informatie halen uit uw huid en uw gezondheid. Voor u als cliënt is het belangrijk te weten dat u wordt behandeld met  merken die zeer hoge percentages werkstoffen bevat! Hierdoor zijn wij in staat om veel huidproblemen sterk te verminderen of zelfs geheel op te lossen.

Door het vertrouwen, de metingen én het zichtbare resultaat is ook het thuisgebruik voor u gemakkelijker. Door tussentijds  geregeld te toetsen heeft u niet alleen een huid die goed in balans komt en blijft, maar bent u er tevens van verzekerd dat uw behandelingen goed blijven aansluiten bij uw dagelijkse verzorging thuis!

Er wordt wisselend gewerkt met werkstoffen of methodes om altijd het beste te halen uit uw huid. Onze huidcoaches en huidexperts begeleiden u naar een gezonde, glanzende en stralende huid!

Gratis huidmeting

U mag altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak inplannen voor een huidmeting of huid- en productadvies met een van onze huidcoaches en huidexperts. Bel direct 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This