Home » Blog » Gratis consult cosmetische arts Gratis consult cosmetisch arts | Dr. Leanne Wong van DermaClinic is aanwezig

Gratis consult cosmetische arts

30 augustus 2017

Op 9 mei 2017 is Dr. Leanne Wong van DermaClinic bij Attirance in Breda aanwezig. Ze heeft nog een enkel plekje beschikbaar. U kunt bij Dr. Wong terecht voor botox en fillers of voor het opstarten met het medische systeem van Dr. Obagi voor nog meer huidverbetering.

Consult botox en fillers

Heeft u nog geen botox of fillers, maar wilt u graag informatie over hoe u met een beetje injectables er minder vermoeid en frisser uit ziet?

Maak dan nu een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult via 076 – 520 18 15 of stuur een e-mail naar info@attirance.nl.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hierboven op abonneer te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt lees hier meer informatie over onze privacypraktijken.

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws