Home » Huidverbetering (niet zichtbaar) » Huidverbetering Huidverbetering | Uw huid mooier, stralender en jonger ✓

Huidverbetering

Heel veel schoonheidssalons zeggen dat ze doen aan huidverbetering. Maar wat maakt dat Attirance nu werkelijk het verschil maakt in huidverbetering?

Uw huid bestaat uit 3 hoofdlagen: de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid. Die huidlagen bestaan weer uit verschillende lagen die elk hun eigen functie hebben.

Door allerlei invloeden kunnen de huidfuncties verstoord raken. Bijvoorbeeld roken, zonschade, airco, centrale verwarming, ziekte, verstoorde hormoonhuishouding, verkeerde voeding, stress, verkeerde huidproducten etc.

Huidverzorging

Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Uw reinigt en gebruikt een serum en dag- en nachtcrème. De dode huidcellen in de bovenste lagen zwellen door de verzorging op en de huid voelt lekker zacht en soepel aan. Huidverzorging is symptoombestrijding.

Huidverbetering

Bij huidverbetering gaan we de tekorten in de huid aanvullen en gaan we huid zelf harder laten werken. Dit kunnen we doen door de celdeling te activeren, de doorbloeding te stimuleren en verschillende werkstoffen te geven. Bij voorkeur door middel van nutricosmetics (de huid voeden van binnen uit), voedings- en lifestyleadviezen en door het gebruik cosmeceuticals en hoogwaardige cosmetica. Hierdoor is het mogelijk huidveroudering te stoppen en zelfs nog zo’n 5 tot 10 jaar van de huidleeftijd af te krijgen. Het is zelfs mogelijk van huidaandoeningen af te komen, zoals rosacea, acne, psoriasis en eczeem.

Uiteraard hebben wij binnen Attirance een scala aan huidverbeterende producten en behandelingen. Behandelingen die uw huid zelf ondersteunen en aanzetten tot het verbeteren van zichzelf. Op deze site kunt u lezen dat onze mogelijkheden legio zijn. Huidverbetering is altijd een samenwerking tussen u en de huidcoaches en huidexperts van onze schoonheidssalon in Breda.

Wilt u weten welke verbetering wij samen met u voor uw huid kunnen behalen?

Gratis intake?

U mag altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak inplannen voor een intake en adviesgesprek. Bel direct 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This