Home » Blog » Landelijke Detox Challenge met Laviesage Landelijke Detox Challenge met Laviesage | Schoonheidssalon Attirance | Breda

Landelijke Detox Challenge met Laviesage

8 februari 2018

Vanaf 21 maart is er de jaarlijkse Landelijke Detox Challenge in samenwerking met Laviesage. Attirance en veel van onze klanten doen mee. Val met detoxen 3 tot 4 kilo af zonder het jojo effect, voel u energieker en ervaar een prachtige huid!

Voordelen van detoxen

Wilt u ook meedoen of meer weten over detoxen? Attirance organiseert samen met Saskia van Zeggeren van Laviesage een gratis informatieavond over de voordelen van detoxen voor het lichaam en de huid.

Geef u op voor de informatieavond op dinsdag 13 maart via info@attirance.nl.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hierboven op abonneer te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt lees hier meer informatie over onze privacypraktijken.

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws