Home » Merken » Cellics Cellics | Producten & Behandelingen | Schoonheidssalon Attirance

Over Cellics

” Wij kwamen erachter dat jouw huid letterlijk een weerspiegeling is van jouw gezondheid, maar vergeet ook niet van jouw ziel. Om het jou makkelijker te maken hebben wij onze skinexperts opgeleid tot vitaliteitsexperts. Om jou niet alleen te adviseren in de buitenkant, maar ook in de binnenkant. Daarnaast ontwikkelden wij met onze Skin Nutrition Company een nieuw soort supplementen waar onze experts maar al te graag mee werken. Wij kijken namelijk niet alleen naar wat specifiek jouw huid nodig heeft, maar ook naar wat jouw lijf nodig heeft. Voor maximale huidvitaliteit. ”

Wij hebben Cellics ontwikkeld om een ding:

”Mannen en vrouwen letterlijk fijner in hun vel laten zitten. 

Volgens drie stappen:

Stap 1 is gelukkig zijn door goed te slapen, jezelf te ontwikkelen, bewegen, fijne relaties om je heen hebben en stressreductie, ze bepalen hoe jij je voelt. Hoe jij straalt. Is dit niet op orde? Wist jij dat dit dan letterlijk aan jou en jouw huid vreet?

Ook is een goed, gebalanceerde voeding onmisbaar (stap 2). Wij zagen de afgelopen jaren dat dit lastiger bleek, om met de voeding anno nu datgene binnen te krijgen wat jouw lijf voor de huid nodig heeft. Vooral wanneer we op leeftijd raken, dreigen serieuze tekorten aan voedingsstoffen. Dit was voor ons dé reden om Cellics huid-/vitaliteit suppletie onze missie te maken. ⁠Met als kers op de taart, onze huidscan.

D.m.v. een huidecho analyseren wij jouw huidconditie, voor een eerlijk en persoonlijk huidplan. Want is de basis (stap 1 en 2) niet op orde? Of vinden zich er verstoringen in jouw lijf plaats? Dan kunnen wij vanaf buiten de huid tijdelijk mooier maken, maar daadwerkelijke verbetering blijft uit. Daarom vinden onze experts het zo belangrijk steeds meer over de binnenkant te leren.

Samen met de behandelingen en goed skincare advies (stap 3) behalen onze experts nu nog mooiere resultaten. ⁠”

 

Attirance is een officiele Cellics expert en dealer. De producten van Cellics koop je in de beautysalon. Daarnaast zijn ze ook online in de Attirance Beauty Webshop te bestellen.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This