Home » Merken » Cellics Cellics | Producten & Behandelingen | Schoonheidssalon Attirance

Cellics

Een gezonde, stralende huid in topconditie? Cellics biedt supplementen met hoge waarden van vitaminen en collageen om jouw huid te verjongen, verbeteren en ondersteunen. De producten bevatten viscollageen, wat voor versteviging van uw huid zorgt. Een immuunboost voor jouw systeem! 

Hoogwaardige voedingssupplementen

Cellics is een compacte lijn bestaande uit hoogwaardige health nutrition in poedervorm. De producten hebben een focus op de huid. We verkopen ook poedervormen voor bescherming van de huid en hulp bij huid- en lichaamsproblemen.

Cellics is gemakkelijk in gebruik, persoonlijk te doseren en zit boordevol natuurlijke en organische ingrediënten die klinisch en wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Het eerste complete product voor skin vitaliteit

Dé oplossing voor de beste skin vitaliteit is orale inname, bij voorkeur middels een poeder. Dit vergemakkelijkt de opname in het lichaam en er treden geen onnodige vulstoffen het lichaam binnen.

De zoektocht naar de beste skin vitality in poedervorm bracht Cellics naar een basis van cell- en skinboosters die helpen om de cellen herstellen en opbouwen, deze zijn samengebracht in het Cell Elixer. Dit hoog gedoseerde poeder roer je door een glas water, een sapje of jouw favoriete ochtendsmoothie!

Met Cellics zeg je gedag tegen de vele potjes en verschillende pillen in je kast. Zo krijg jij alle voedingsstoffen binnen in één supplement om jouw huid weer van binnenuit op te bouwen. Een compleet huidsupplement dat niet alleen goed is voor je huid, maar ook zorgt voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

De producten van Cellics koop je in de beautysalon. Daarnaast zijn ze ook online in de Attirance Beauty Webshop te bestellen.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This