Home » Merken » Cenzaa Cenzaa | Producten & Behandelingen | Schoonheidssalon Attirance

Cenzaa

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmetische huidtherapie combineert. De producten van Cenzaa zijn verkrijgbaar in onze webshop evenals onze salon.

Hoogwaardige cosmeceuticals

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

Where science meets nature

Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

Cosmedische huidverbetering

Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-system toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

Technologische verpakkingen

Aangezien Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat zijn de producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd.

Our inside & outside philosophy

Bij de ontwikkeling van Cenzaa heeft het Inside & Outside programma basis gestaan voor effectieve huidverbetering van binnen- en van buiten. Het zorgt er uiteindelijk van binnenuit voor dat u een mooiere huid krijgt. Attirance speelt samen met Cenzaa hiermee al jaren in op dit steeds belangrijker wordende aspect.

Inside world 

Naast een uitgebreide huidmeting en de unieke Cenzaa huidanalyse wordt de huidconditie en eventuele huidproblemen met mogelijke onderliggende oorzaken achterhaald. De huid wordt letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid. De “beauty from within” theeën zijn een onderdeel van het Inside programma welke speciaal ontwikkeld zijn ter ondersteuning hiervan.

Als eerste cosmeticamerk heeft Cenzaa Nutraceuticals die op therapeutische kruidenbasis zijn. Deze kruidenpreparaten zijn ontwikkeld door een team van gerenommeerde apothekers en farmaceuten. De specifieke kruiden werken op een dieper niveau en spelen hierdoor een belangrijke rol in het herstel van uw gezondheid en schoonheid.

Wellness world

Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering! In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

Maximale huidverbetering

Uw Cenzaa Moments behandeling in onze schoonheidssalon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken.

Onze Cenzaa behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de door Cenzaa ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld

Therapeutic world 

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van een huidmeting en de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in een record tempo. De Cenzaa therapeutische behandelingen van Attirance en de producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

Unieke huidverbeterende combinatie 

Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor uw huid zich actief vernieuwd en u maximale huidverbetering ziet.

Doel van de behandelingen door een Cenzaa Therapeut van schoonheidssalon Attirance is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij de Cenzaa therapeut van Attirance u kan helpen.

Tarieven

Impressions 60 €    79,50
Moments 90 €  117,50
Geurreis, Rugpeeling met Rugmassage €    39,50

Cenzaa Huidverbeterende behandelingen
Skin Energy Therapy 45 €   60,00
Hyaluron Therapy 60 minuten €   75,00
Glucolzuurpeeling (diverse percentages) los 30 minuten €   42,50

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This