Home » Merken » hannah hannah | Bindweefselmassage | Schoonheidssalon Attirance

hannah

Bij Attirance werken we vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Ons team is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliseert, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

“Geef je huid een kans”

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. De huidcoaches en huidexperts van schoonheidssalon Attirance weten als geen ander hoe dit te realiseren en geven in onze schoonheidssalon daadwerkelijk íedere huid een nieuwe kans!

Breng uw huid weer in balans

Bij de ontwikkeling van producten is het de missie om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdekt u snel de toegevoegde waarde van de producten! De producten van hannah zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn. Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier.

Bindweefselmassage

Attirance onderscheidt zich o.a. door resultaat te geven met een effectieve massage. Zo’n effectieve massage is de bindweefselmassage volgens het principe van hannah. Dé basis voor huidverbetering! Een specialisme waarvoor onze huidcoaches en huidexperts jaarlijks worden geëxamineerd!

De bindweefselmassage werkt in de diepere huidlagen, het onderhuids bindweefsel. Hierdoor wordt de doorbloeding geactiveerd, waardoor een betere opname van de werkstoffen plaats kan vinden, een betere afvoer van afvalstoffen en meer zuurstoftoevoer! Uw huidcellen worden weer geactiveerd collageen en elastine aan te maken. Resultaat: Een vollere huid met een betere doorbloeding en minder rimpels.

De huid wordt weer tot leven gebracht zodat deze beter kan functioneren. Zo kunnen zelfs huidproblemen worden behandeld zoals b.v. acne, pigmentatie, huidverslapping, rimpeltjes en couperose. Maar ook de cliënten, waar geen zichtbare huidproblemen aanwezig zijn, staan versteld van de verandering die de huid na de bindweefselmassage ondergaat! Deze cliënten voelen de huid tintelen en ontwaken, waardoor deze veel beter in staat is om werkstoffen op te nemen, dit voorkomt problemen nu en in de toekomst.

Uitgebreide huidanalyse met huidmeting

Alvorens er wordt behandeld, wordt er eerst een beoordeling van de huid gemaakt. Hierbij maken wij gebruik van de skinanalyser waarbij u als cliënt zelf heel goed de vorderingen kunt waarnemen. Voor u als cliënt is het belangrijk te weten dat u wordt behandeld met een merk dat zeer hoge percentages werkstoffen bevat! Hierdoor zijn wij in staat om veel huidproblemen sterk te verminderen of zelfs geheel op te lossen.

Door het vertrouwen, de metingen én het zichtbare resultaat is ook het thuisgebruik voor u gemakkelijker. Met hannah heeft u dan niet alleen een huid die goed in balans komt en blijft, maar u bent er tevens van verzekerd dat uw behandelingen goed blijven aansluiten bij uw dagelijkse verzorging thuis! Onze  huidcoaches en huidexperts begeleiden u naar een gezonde huid!

Tarieven

Behandeling 60 minuten €    79,50
Behandeling 75 minuten €    97,50
Behandeling 90 minuten €  117,50
Bindweefselmassage los 45 minuten €    65,00
Glycolzuur Peeling 30% 0f 70% los €    42,50

Bij hannah wordt steeds opnieuw gekeken naar uw huid en wensen. Er wordt wisselend gewerkt met werkstoffen of methodes om altijd het beste te halen uit uw huid.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This