Home » Merken » Laviesage nutricosmetics Laviesage nutricosmetics | Supplementen | Schoonheidssalon Attirance

Laviesage nutricosmetics

De nutricosmetics van Laviesage zijn voedingssupplementen voor cosmetische doeleinden met ingrediënten die de lichaamseigen functies ondersteunen en de huidkwaliteit van binnenuit verbeteren. Nutricosmetics bevatten bouwstoffen voor het aanmaken van nieuw bindweefsel, collageen, elastine, ceramiden en andere voor de huid en het lichaam essentiële elementen. Schoonheid heeft een gezicht: Laviesage nutricosmetics. De producten van Laviesage Nutricosmetics zijn verkrijgbaar in onze webshop evenals onze salon.

Over Laviesage nutricosmetics

Laviesage ontwikkelt hoogwaardige nutricosmetics die het lichaam optimaal ondersteunen en de huidkwaliteit van binnenuit verbeteren. De werkzaamheid van de ingrediënten die in de nutricosmetics worden toegepast, is wereldwijd aangetoond door wetenschappelijk onderzoek en heeft zich vooral bewezen vanuit gebruikerservaringen in de dagelijkse praktijk. Voor het samenstellen van onze producten gebruiken zij met zorg geselecteerde, pure en zuivere ingrediënten. Ze worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen* waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

* haccp, food safety keurmerk fss22000 en skal biocontrole. 

Een mooie en gezonde huid komt niet alleen uit een potje!

Al jaren legt Attirance de nadruk op healthy aging; schoonheid, gezondheid en balans, van buiten, maar zeker ook van binnen uit. De huid wordt immers constant van binnen uit vernieuwd, door bouwstoffen uit gezonde voeding, en is daarbij een spiegel van onze gezondheid. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie en een mooie, gezonde en frisse huid.

Als cellen in de huid niet genoeg bouwstoffen hebben, kunnen we niet verwachten dat zij zichzelf ineens jonger gaan gedragen. Bouwstoffen kunnen we er niet aan de buitenkant in stoppen, die moet een cel van binnen uit halen.

Zeker in kuren voor een duurzaam resultaat adviseren wij de nuticosmetics van Laviesage.

Waarom zou ik ze nodig hebben; ik eet toch gezond?

De huid wordt constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt. Onafhankelijke studies hebben echter bewezen dat onze huidige voeding lang niet meer voldoende nutriënten bevat om ons jong, fit en gezond te houden. Zelfs niet als we bewust en biologisch eten.

Je kan tegenwoordig niet meer om de zogenaamde superfoods heen. Deze vormen een waardevolle en essentiële aanvulling op de uitgebalanceerde voeding. Maar hebben wij daar genoeg aan als we daadwerkelijk huidverbetering willen creëren? Wij persoonlijk denken van niet. Door stress, eventuele ziektekiemen, lichamelijke belasting door werk of sporten heeft je lichaam al zo veel bouwstoffen verbruikt, wat is er dan nog over voor de sluitpost; onze huid?

Huidverbetering kost tijd. En naast gezondheid, voldoende slaap, uitgebalanceerde voeding en de juiste behandelingen en producten, speelt ook uw geluksbeleving mee.

Mensen die gelukkig zijn en in balans, stralen volgens ons pas échte schoonheid uit!

1. “Shaken not stirred”
In de meeste Laviesage producten zit hyaluron. Hyaluron heeft heel veel positieve eigenschappen en één minder positieve eigenschap: het laat zich lastig roeren. Als je het roert gaat het klonteren en dat is niet lekker! Schudden met een shakebeker is de oplossing!

2. “To much to handle”
Een te grote dosering in eens innemen geeft te veel darmactiviteit en dat is niet fijn! Neem de juiste dosering in en er is niks aan de hand.

3. “Inside & Outside”
Als je van de Detox & Mask een shake maakt kunnen er afvalstoffen via de huid uitkomen. Dit kan puistjes geven. Wanneer je de shake combineert met het masker werk je aan twee kanten aan je huid en los je puistje op!

4. “Long term relationship”
Voedingssuppletie voor huidverbetering heeft alleen zin als je naast een kuurproduct een basis blijft gebruiken. Het is net als met sporten, als je dat niet regelmatig doet, blijf je ook niet in shape.

5. “Let us inform you”
Wil je voedingsuppletie gaan gebruiken om echte huidverbeteringsresultaten te halen? Laat je kosteloos door ons adviseren! Onze huidcoaches en huidexperts hebben alle kennis in huis en volgen jaarlijks bijscholingen.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This