Home » Merken » MILU MILU Beauty Boosters en Musthaves | Schoonheidssalon Attirance

MILU

Geïnspireerd door de prachtige, dewy glow van Koreaanse vrouwen creëerde MILU een collectie met instant beauty boosters. Het assortiment bevat alleen ingrediënten die lief zijn voor je huid en zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van je specifieke huidbehoeften.

MILU is je perfecte match tijdens lange vluchten, in je badkamer, voor datenight, na een actieve dag buiten, of een stressvolle dag.

Dus leun achterover, ontspan en geniet van deze verwennerij voor je huid!

#MEETMILU

 

Collecties

Sheetmaskers

MILU’s assortiment bestaat sinds 2017 uit een lijn hoogwaardige sheetmaskers; instant beauty boosters voor eenmalig gebruik met een rijk serum, barstensvol Koreaanse top-ingrediënten.

MILU

Klik hier om de MILU sheetmaskers te bekijken op onze webshop.

Beautytools

Inmiddels is er een selectie innovatieve facial workout tools toegevoegd, waarmee je thuis makkelijk en snel je gezichtspieren kunt trainen.

Workout Beauty Tool

MILU Workout Beauty Tool

De intensieve massage roller zorgt er in slechts 5-10 minuten per dag voor dat de spieren in je gezicht worden gestimuleerd en daardoor voor een verstevigend en gelift effect zorgen.

Beauty Eyes Globe

Beauty Eyes GlobeDe Beauty Eyes Globe is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. Met deze verkoelende, dagelijkse facial yoga routine upgrade je je jouw me-time in slechts 5-10 minuten!

Skincare

Melting Cleansing Balm

MILU Melting Cleansing Balm

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This