Home » Merken » Valmont Valmont | Producten & Behandelingen | Schoonheidssalon Attirance

Valmont

VALMONT, dat aan de voet van de Bergen, aan de rand van het meer van Genève is gelegen, profiteert van een zeer bijzondere geografische ligging. De intact gebleven natuur, het zuivere water en de onvervuilde atmosfeer vormen stuk voor stuk gunstige voorwaarden voor de ontwikkeling en vervaardiging van cosmetische verzorgingsproducten.

Wat de natuurlijke rijkdommen die door Zwitserland geboden worden betreft: dit is een echt voordeel dat bijdraagt tot de werkzaamheid van deze verzorgingsproducten. De producten zijn verkrijgbaar in onze webshop evenals onze salon.

Zo beschikt VALMONT, dat aan de voet van de Walliser gletsjers, op een hoogte van meer dan 2000 meter is gelegen, over zuiver, zacht en bijzonder evenwichtig water: het Gletsjerwater. Dit water, dat niet nabehandeld of gewijzigd wordt, verrijkt de formules van de VALMONT-lijn. Het heeft het ideaal gehalte aan minerale stoffen, bevordert de uitwisseling tussen de cellen, brengt het celmetabolisme weer op gang en stimuleert het natuurlijke afweersysteem van de huid.

Wat doet Valmont?

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt Valmont vrouwen en mannen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.

Wat is cellulaire cosmetica?


Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celvernieuwingsproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd.

Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt. De formules van de Valmont productlijnen zijn verrijkt met Gletsjerwater dat door de natuur wordt bewaakt. Dankzij het ideale mineraalgehalte bevordert Gletsjerwater de uitwisseling van weefsels, versterkt het de celstofwisseling en wordt het natuurlijke afweersysteem gestimuleerd.

Daarnaast maakt Valmont gebruik van:

  • 3 Voudig DNA en RNA: deze staan bekend om antiverouderende eigenschappen.
  • Natrium: houdt het vocht vast, hydrateert en is een natuurlijke UV-filter en antioxydant.
  • Calcium: versterkt het membraam van de cel, stimuleert de celdvernieuwing en versterkt het RNA en verlengt de werking van het DNA.
  • Magnesium: geeft energie. Collageen: heeft een hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking.
  • Peptides: deze staan bekend om de antirimpelwerking. Pure plantenextracten: zorgen voor de aanvullende verzorging.

Tarieven

De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens een van de, volgens een speciale methode uitgevoerde, Valmont schoonheidsbehandelingen. Door de diversiteit aan behandelingen is er voor ieder huidtype een ritueel. Verbluffende resultaten worden behaald in de behandeling met het Valmont collageenvlies masker.

Methode II | vochtregulerend en anti-aging €  127,50
Methode III | vochtregulerend, anti-aging en verstevigend met ampul €  145,00

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This