Home » Merken » ZO Skin Health Zo Skin Health | Producten & Behandelingen | Schoonheidssalon Attirance

ZO Skin Health By Dr. Obagi

Dr. Zein Obagi (dermatoloog , Beverly Hills, USA), is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van ZO Medical en de cosmetische lijn ZO Skin Health. Hij is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging.

Zijn producten worden ingezet voor specifieke aandoeningen zoals onder andere:

  • hyperpigmentatie
  • melasma/zwangerschapsmasker
  • actinische keratose
  • acne (-littekens)
  • rosacea
  • huidveroudering in het algemeen

In onze schoonheidssalon hebben we een uitgebreide selectie aan producten, maar u kunt deze ook in onze webshop bestellen.

De filosofie van dr. Obagi is uniek

Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’. Wanneer een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, egaal, stevig en tolerant.

Om deze gezonde huid te kunnen bereiken heeft dr. Obagi diverse transformatiesystemen ontwikkeld. Deze systemen zijn in te zetten na een consult en advies van een Attirance Obagi Specialist. De producten worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van gemiddeld een huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar.

Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel. Onze Attirance Obagi Specialisten zijn opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die van toegevoegde waarde zijn voor het resultaat.

ZO Skin Health facial stimulator peel

Wilt u een diepgaande verbetering van uw huid, maar niet zoveel bijwerkingen? Dan is de facial stimulator peel wellicht een goede oplossing. De peeling sluit perfect aan bij een behandeling met ZO Medical of ZO Skin Health en zorgt voor mooie resultaten De peeling verbetert de huidstructuur en helderheid en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Ook de poriën worden fijner.

Uw huid wordt weer stralend, zonder downtime dus nauwelijks of geen schilfering. Omdat de peeling watervrij is, geeft de behandeling nauwelijks bijwerkingen. De peel is speciaal ontwikkeld als praktijkbehandeling en een aanvulling op de ZO Skin Health en ZO Medical producten. Een unieke en revolutionare peeling met sensationeel resultaat!

ZO Skin Health behandelingen

De Ossential Facial Stimulator Peel zorgt voor:

  • Het stimuleren van de celvernieuwing
  • Een vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • Een verbetering van de huidtoon en -structuur
  • Een verhelderend effect van de huid

De Ossential Facial Stimulator Peel is een AHA en BHA peeling met onder andere salicylzuur, melkzuur en citruszuur en is geschikt voor vele doeleinden. De genoemde ingrediënten hebben een stimulerende, exfoliërende en ontstekingsremmende werking op de huid.

Tarieven

Skin Brightening €  100,00
Facial Stimulator Peel
(o.a. AHA, BHA, salicylzuur en melkzuur)
€  102,50

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.