Home » Ontharen » Definitief ontharen Definitief ontharen in Breda | Gratis consult bij Attirance!

Definitief ontharen

Maak nu een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van o.a. benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met duurzaam ontharen behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

De meest voorkomende methode is MedCos IPL ontharen. Medcos IPL ontharen is het best toepasbaar bij een lichte huid en donkere haren. Heeft u een donkere huid of blonde haren, dan biedt de Blend methode uitkomst!

Intake gesprek

Voorafgaand aan beide behandelmethoden vindt er altijd een intakegesprek in onze gespecialiseerde schoonheidssalon in Breda plaats. U kunt een uitgebreide huid- en haaranalyse verwachten. Voor optimaal resultaat bespreken we de mogelijkheden en stellen we een behandelplan vast. U kan altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak maken voor een intake. Bel direct 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

MedCos IPL methode

MedCos IPL ontharen is het best toepasbaar bij een lichte huid en donkere haren. Met de technisch hoogwaardige MedCos IPL methode wordt in de haarfollikel licht omgezet in warmte waardoor de haarwortel duurzaam, pijnloos en veilig wordt vernietigd. Het MedCos IPL apparaat wordt op het huidoppervlak geplaatst, waarna het gewenste huidgebied met opeenvolgende flitsen wordt behandeld.

  • Direct zichtbaar resultaat
  • Gezicht, armen, benen, borst, rug en bikinilijn
  • Pijnloos en veilig

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 4 tot 8 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Gemiddeld zijn 10 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste één onderhoudsbehandeling.

Vergoeding door verzekeraars mogelijk

MedCos IPL ontharen in het gezicht wordt vaak vergoed, in sommige gevallen geldt dit ook voor lichaamsbehandelingen. Raadpleeg hiervoor uw ziektekostenverzekeraar.

Blend methode

De Blend methode is geschikt voor een donkere huid of blonde haartjes. De methode wordt ook wel elektrisch ontharen genoemd. Tijdens de behandeling wordt een minuscuul klein naaldje in het haarzakje gebracht. Door middel van een stroomstootje wordt de haarwortel verhit, zodat het haar moeiteloos uit de haarschacht wordt verwijderd. Nieuwe haartjes hebben geen kans.

  • Snel en effectief
  • Gezicht, armen, benen, borst, rug en bikinilijn
  • Geschikt voor alle haarkleuren, ook wit en grijs

Al na 3 tot 6 maanden regelmatig behandelen zijn de meeste haren verdwenen.

Vergoeding door verzekeraars mogelijk

Via uw huisarts kunt u een verwijskaart krijgen voor het elektrisch ontharen middels de Blend methode. Deze stuurt u naar uw ziektekostenverzekeraar. Als elektrisch ontharen is opgenomen in uw polis, wordt een machtiging afgegeven. De hoogte van de vergoeding is per ziektekostenverzekeraar verschillend. Meestal krijgt u van elke behandeling 75% vergoed.

Tarieven definitief ontharen

Tarieven | Ontharen gezicht
Wenkbrauwen tussenstuk €   29,00
Kaaklijn (incl. bakkebaarden) €   59,00
Wangen (incl. jukbeenlijn) €   59,00
Bovenlip €   29,00
Kin €   39,00
Hals €   59,00
Gehele gezicht (excl. oorschelpen en hals) € 119,00
Tarieven | Ontharen lichaam
Nek €   59,00
Schouders € 119,00
Oksels €   59,00
Rug (tot taille) € 189,00
Onderrug € 100,00
Borsten vrouw (incl. tepelhof) €   79,00
Borst man € 119,00
Buik vrouw €   99,00
Buik man €   99,00
Bikinilijn €   79,00
Bikinilijn volledig (incl. schaamstreek) €   99,00
Tepelhof €   35,00
Bilnaad €   52,50
Tarieven | Ontharen ledematen
Bovenarmen € 119,00
Onderarmen € 119,00
Armen volledig € 219,00
Handen (incl. vingers) €   59,00
Vingers €   39,00
Bovenbenen € 219,00
Onderbenen (incl. knie) € 159,00
Benen volledig € 299,00
Voeten (incl. tenen) €   99,00
Tenen €   39,00

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This