Home » Lichaam » Afslanken » Voedingsdeskundige Voeding- en leefstijladvies van onze voedingsdeskundige | Attirance

Voeding- en leefstijladvies van onze voedingsdeskundige

Als Instituut voor Huidverbetering streven onze specialisten naar een perfect huidbeeld voor iedereen. Helaas zijn huidproblemen niet alleen vanaf de buitenkant te verhelpen. Onze huid weerspiegelt namelijk onze innerlijke, lichamelijke gezondheid. Hierbij kan juiste voeding en leefstijl een belangrijke rol spelen. Romy Noordzij als, diëtist, natuurvoedingsdeskundige en cognitief gedragstherapeut helpt u graag bij het oplossen van uw gezondheidsklachten en huidproblemen van binnenuit.

Verander uw gedrag, versterk uw gezondheid

Tijdens een behandeltraject leert Romy u alles over de 4 belangrijkste pijlers die de kwaliteit van uw gezondheid en geluk verhogen: voeding, beweging, ontspanning en mindset. U gaat samen aan de slag met het opstellen van een persoonlijk gezondheidsplan waarbij de nadruk ligt op het creëren van nieuwe gezonde blijvende leefstijlgewoonten. Door te begrijpen hoe uw lichaam en uw hersenen werken én hoe elke keuze die u maakt jouw gezondheid beïnvloed, krijgt u weer grip op uw gezondheid en geluk.

Blijvend gewichtsverlies bereikt u niet zomaar

Heeft u al 101 diëten gevolgd zonder blijvend resultaat? Blijvend afvallen is geen kwestie van een tijdelijk dieet volgen, het nemen van afvalpillen, -repen of –shakes, het tellen van calorieën of het mijden van bepaalde voedingsmiddelen. Blijvend gewichtsverlies bereikt u alleen door ongezonde eetgewoontes definitief te doorbreken en gezonde gewoontes stap voor stap te creëren.

Voor mensen die nu eindelijk een gezonder leven willen leiden, of wat kilo’s kwijt willen, kan een begeleidingstraject met Romy de doorbraak betekenen in het bereiken van uw optimale gezondheid en gewicht. Dat kan betekenen dat u zich lekkerder in uw vel gaat voelen, dat uw lichamelijke klachten worden verminderd of zelfs worden verholpen, of dat u na jaren te hebben getobd eindelijk die extra kilo’s blijvend verliest. Maar eigenlijk gaat het om iets anders: u krijgt inzicht in uw eigen leefgewoonten en leert stap voor stap hoe u een blijvend gezonder leven kunt creëren.

Leef uw mooiste leven

Of u nu op een paar vlakken verbeteringen wilt aanbrengen, of u klaar bent voor een grondige schoonmaak die uw gezondheid zal verbeteren, bent u bij Romy aan het juiste adres. U staat op het punt om uw oude ongezonde leefstijlgewoonten voorgoed af te leren en gezondere leefstijlgewoonten te ontwikkelen –niet voor even, maar voor de rest van uw leven! Haal het beste uit uzelf, investeer in u gezondheid en leef uw mooiste leven.

Voor vragen of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Romy kunt u e-mailen of bellen naar 076 520 1815

Bloedonderzoek

Met behulp van regulier bloedonderzoek kan worden vastgesteld of er sprake is van bepaalde infecties, auto- immuunziekten, bloedarmoede en schildklierafwijkingen wat een negatieve uitwerking kan hebben op o.a. uw huidbeeld. Echter kan er nog veel meer waardevolle informatie uit het bloed worden gehaald. Hierbij kunt u denken aan vitaminen- en mineralentekorten, verstoringen, en energetische belastingen.

Klik hier om meer te lezen over het bloedonderzoek.

 

MindBody programma

Het MindBody programma is een transformerend online gezondheidsprogramma dat u leert hoe u blijvend een gezonder, fitter en gelukkiger leven kunt creëren. U leert de connectie tussen uw mind en uw body te begrijpen, waardoor u weer de controle terug kunt pakken over uw gezondheid, gewicht en gedrag. Het MindBody programma is ontwikkeld voor mensen die blijvend gewichtsverlies willen bereiken, een stabiel gewicht willen behouden of willen aankomen. Eigenlijk is het voor iedereen die streeft naar een lang gezond en vitaal leven!

Klik hier om meer te lezen over het MindBody programma.

 

Jaarplanning 2021

 • Woensdag 20 januari van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 16 februari van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 16 maart van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 20 april van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 11 mei van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 22 juni van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 3 augustus van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 14 september van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 12 oktober van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 16 november van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 14 december van 16:00 tot 21:00

Tarieven

Bloedonderzoek – Pakket 1

– Intakegesprek met bloedafname (30 minuten)

– Uitslag en advies per e-mail

 € 195,00

 

 

Bloedonderzoek – Pakket 2

– Intakegesprek met bloedafname (30 minuten)

– Adviesconsult (60 minuten)

– Uitslag en advies per e-mail

– Telefonisch opvolgconsult na 4 weken (15 minuten)

€ 285,00

 

 

 

Bloedonderzoek – Pakket 3

– Intakegesprek met bloedafname (30 minuten)

– Adviesconsult (60 minuten)

– Uitslag en advies per e-mail

– Voedingsbegeleiding gedurende 3 maanden met 3 consulten van 30 minuten

€ 445,00

 

 

Los consult (30 minuten) € 55,00
Los consult (60 minuten) € 110,00

 

 

Begeleidingstraject – Pakket 1

– 1 consult per maand (30 minuten)

– Toegang voedingsapp

€ 95,00 per maand

 

 

 

Begeleidingstraject – Pakket 2

– 2 consulten per maand (2x 30 minuten)

– Toegang voedingsapp

– Wekelijkse WhatsApp coaching

€ 175,00 per maand

 

 

 

Begeleidingstraject – Pakket 3

– 2 consulten per maand (2x 30 minuten)

– Toegang voedingsapp

– Dagelijkse WhatsApp coaching

€ 295,00 per maand

 

 

 

* Betalen in termijnen is mogelijk.

 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This