Home » Lichaam » Afslanken » Voedingsdeskundige Voeding- en leefstijladvies van onze voedingsdeskundige | Attirance

Voeding- en leefstijladvies van onze voedingsdeskundige

Als Instituut voor Huidverbetering streven onze specialisten naar een perfect huidbeeld voor iedereen. Helaas zijn huidproblemen niet alleen vanaf de buitenkant te verhelpen. Onze huid weerspiegelt namelijk onze innerlijke, lichamelijke gezondheid. Hierbij kan juiste voeding en leefstijl een belangrijke rol spelen. Romy Noordzij als, diëtist, natuurvoedingsdeskundige en cognitief gedragstherapeut helpt u graag bij het oplossen van uw gezondheidsklachten en huidproblemen van binnenuit.

 

Voor vragen of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Romy kunt u e-mailen of bellen naar 076 520 1815

Samen met Romy op weg naar een bewuste, gezonde en gelukkige versie van jezelf

Hi! Ik ben Romy Noordzij, voedingsdeskundige en eigenaresse van gezondheidspraktijk Noordzij en ik ben werkzaam op diverse locaties in Nederland. Mijn missie is om jou te helpen naar minder gewicht en minder lichamelijke klachten zodat jij meer van het leven kan genieten. In mijn praktijk kijk ik naar de oorzaak van klachten en begeleid ik jou terug naar een optimale gezondheid waarbij de focus ligt op het creëren van gezonde blijvende gewoonten. Inzicht krijgen in het ontstaan van de klachten geeft bewustwording en dit is de eerste stap naar het herstel van gezondheid. We moeten dus niet van de klachten af, maar naar de klachten toe.

Klachten zijn het gevolg van gezondheid die je bent kwijtgeraakt

Iedereen wilt zich graag gezond en gelukkig voelen, maar helaas wordt dat ons steeds moeilijker gemaakt in deze moderne wereld en nemen de lichamelijke klachten onder de mens met de dag meer toe…

Onze voedingsmiddelenindustrie speelt hier een grote rol in. Deze verleidt ons continu met ongezonde producten en manipuleren op een slimme wijze de werking van onze hersenen die vanuit de evolutie geprogrammeerd zijn met een voorkeur voor zoet, zout en vet voedsel. Veel van deze producten bevatten onnatuurlijke (gif)stoffen zoals o.a. bestrijdingsmiddelen, een reeks aan schadelijke E-nummers zoals smaakstoffen, conserveringsmiddelen en gamaar door… Deze stoffen stapelen zich op in het lichaam en hebben een grote impact op onze gezondheid.

Een ander probleem is de kwaliteit van onze gezonde voeding. Door manipulatie van voeding en door de uitputting van landbouwgrond bevatten o.a. onze groenten minder essentiële stoffen als vroeger waaronder vitaminen en mineralen. Hierdoor ontstaan er diverse tekorten in het lichaam waardoor de kans op lichamelijke en mentale klachten toenemen. Zelfs als wij denken gezond en gebalanceerd te eten.

Samen met voeding heeft stress een grote invloed op onze gezondheid. Als ons lichaam langdurig door stress wordt overprikkeld, dan heeft dit ook rechtstreeks effect op diverse organen waardoor voeding niet meer goed wordt opgenomen. Ook hierdoor ontstaan er weer diverse tekorten in het lichaam waardoor de kans op lichamelijke en mentale klachten toeneemt.

Het resultaat? In Nederland hebben 10 miljoen mensen een chronische aandoeningen, heeft meer dan 50% overgewicht en lijden ruim 1 miljoen mensen aan een depressie.

Herken jij dit wellicht?

Heb je last van een onrustige huid? Komen darmklachten, een opgeblazen buik en een onregelmatig ontlastingspatroon je bekend voor of ben je regelmatig vermoeid, prikkelbaar en zit je niet lekker in je vel?

Heb je het idee dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingstoffen en heb je al diverse onderzoeken bij de huisarts of ziekenhuis gehad zonder resultaat? Er is dan een aannemelijk grote kans dat je met vitaminen- en mineralentekorten en zelfs met voedingsintoleranties of hormonale problemen kampt.

Een lichamelijke APK-keuring

Aan de hand van een EMB bloedonderzoek kunnen wij een duidelijk beeld krijgen waar deze bovenstaande klachten vandaan komen en hoe goed je lichaam in balans is. Hierbij wordt met zowel een reguliere- als holistische visie gekeken naar je bloedwaarden. Hiermee kunnen vele verstoringen en belastingen die lichamelijke klachten veroorzaken gemeten worden.

Met dit bloedonderzoek wordt gekeken naar:

 • Alle vitamine- en mineraalwaarden
 • Vetzuren balans
 • Voedingsintoleranties
 • Darmfunctie, darmflora en darmbarrière
 • Hormonale balans
 • PH waarden (verzuring)
 • Ontstekingen
 • Belasting van bacterie, schimmels, virussen en parasieten
 • Belasting van gifstoffen en vrije radicalen
 • Stressbelasting en gevoeligheid
 • Neurotransmitters

Het bloedonderzoek is een optioneel onderdeel van mijn consulten en het biedt een zeer duidelijk startpunt. Tijdens het eerste consult wordt er bloed afgenomen via een pijnloze vingerprik en binnen 2 weken ontvang ik daarvan de uitslag. Aan de hand van de uitslag stel ik een persoonlijk advies document op met leefstijl- en voedingsadviezen en de benodigde suppletie. Afhankelijk van het gekozen programma ontvang je dit document op de mail of het wordt samen uitgebreid besproken tijdens het tweede consult waar wij vervolgens samen een plan van aanpak opstellen.

Klik hier om meer te lezen over het bloedonderzoek.

Een goede gezondheid start met anders denken

In mijn programma’s staat persoonlijke aandacht op nummer 1 en begeleid ik mensen met focus op bewustwording en gedragsverandering naar een gezond, gelukkig en duurzaam leven. Ik help je leren begrijpen hoe je hersenen en lichaam werken zodat je inzicht krijgt in de onderliggende oorzaak van jouw klachten. Zo kun je weer meer grip krijgen op jouw leven, gezondheid en geluk.

 

Jaarplanning 2021

 • Woensdag 20 januari van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 16 februari van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 16 maart van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 20 april van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 11 mei van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 22 juni van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 3 augustus van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 14 september van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 12 oktober van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 16 november van 16:00 tot 21:00
 • Dinsdag 14 december van 16:00 tot 21:00

Tarieven

 

Vitaliteit Basis programma €229,-

Bloedonderzoek + persoonlijk advies

✓ Intakeconsult + afname bloedonderzoek van 30 minuten
✓ Uitslagen van het bloedonderzoek met een persoonlijk adviesdocument m.b.t. voeding, leefstijl en suppletie
✓ Telefonisch opvolgconsult na 4 weken om te kijken hoe het met je gaat

 

Vitaliteit Premium programma €349,-

4-weekse programma inclusief bloedonderzoek

✓ 1ste consult: Een uitgebreid intakeconsult + afname bloedonderzoek van 45 minuten
✓ 2e consult: Hierin bespreken wij persoonlijk de uitslagen van het bloedonderzoek en krijg je advies m.b.t. jouw leefstijl, voeding en suppletie van 60 minuten
✓ Toegang tot de beste voedingsapp met voedingsprogramma’s op maat
✓ Telefonisch opvolgconsult na 4 weken om te kijken hoe het met je gaat

 

Vitaliteit ALL-IN programma €649,-

Focus op gedragsverandering voor een gezond en duurzaam resultaat 8-weekse intensieve programma inclusief bloedonderzoek

✓ 1ste consult: Een uitgebreid intakeconsult + afname bloedonderzoek van 60 minuten

✓ 2e consult: Hierin bespreken wij persoonlijk de uitslagen van het bloedonderzoek en krijg je advies m.b.t. jouw leefstijl, voeding en suppletie van 60 minuten
✓ Elke twee weken een vervolgconsult van 30 minuten
✓ Toegang tot de beste voedingsapp met voedingsprogramma’s op maat

✓ Dagelijks contact via Whatsapp
✓ Verlenging voor dit programma kost €149,- per 4 weken

 

Leefstijl programma €239,-

Focus op gedragsverandering voor een gezond en duurzaam resultaat 4-weekse programma intensieve programma
✓ 1 ste consult: Een uitgebreid intakeconsult van 60 minuten
✓ Elke twee weken een vervolgconsult van 30 minuten

✓ Toegang tot de beste voedingsapp met voedingsprogramma’s op maat ✓ Dagelijks contact via Whatsapp
✓ Verlenging voor dit programma kost €149,- per 4 weken

 

Vergoedingen

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte) van de consulten vanuit de aanvullende verzekering. De vergoedingen voor 2021 kun je hier vinden. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Start vandaag je reis naar meer geluk en gezondheid

Heb jij genoeg van je ‘vage’ lichamelijke klachten en wil je meer duidelijkheid hebben over hoe je lichaam werkt? Snap jij dat er verandering moeten komen om gezonder en bewuster te gaan leven? Sta jij open voor nieuwe ideeën en ben je klaar om aan de slag te gaan?

Zet dan de eerste stap naar een blijvend gezonder leven. Plan een afspraak in of neem vrijblijvend contact met ons op.

Eerst even kennismaken?

Het is uiteraard erg belangrijk om een klik te hebben met jouw coach of therapeut om zo met een gerust hart aan jouw gezondheid en levensstijl te werken. Dus mocht je het fijn vinden om eerst vrijblijvend kennis te maken? Dat kan op afspraak zowel telefonisch als op locatie.

 

 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This