Home » Annulering van afspraken Annulering van afspraken | Wat moet u doen?

Annulering van afspraken

Het komt helaas regelmatig voor dat een klant een afspraak maakt en vervolgens niet op de afspraak verschijnt. Hiermee gaat voor onze specialisten onnodig veel tijd verloren. Immers is er op uw komst gerekend!

Indien u bij verhindering een afspraak niet minimaal 24 uur van te voren telefonisch afzegt, of als u uw afspraak vergeet, dan zullen wij dat noteren. Indien dit nogmaals gebeurt dan zijn wij genoodzaakt een rekening te sturen. Let op! U kunt dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar!

Wat moet u doen als u een afspraak wilt annuleren?

Het kan altijd gebeuren dat u de afspraak niet door kunt of wilt laten gaan. U dient uw annulering altijd – ten minste 24 uur van tevoren – telefonisch door te geven via 076 – 520 18 15.

Wat gebeurt er wanneer u niet tijdig annuleert?

Onverwachte crisissituaties kunnen zich altijd voordoen. Wij hebben daar natuurlijk alle begrip voor. Wij maken een notitie wanneer u niet tijdig annuleert per telefoon. Bij de tweede keer (binnen één jaar) dat dat gebeurt ontvangt u een rekening. U krijgt een rekening voor de gereserveerde tijd. Het minimum tarief is € 50,00 per uur. Heeft u een afspraak gemaakt van een half uur dan bedraagt de rekening €25,00.

Schoonheidssalon Attirance Dillenburgstraat Ginneken Breda

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This