Home » Gezicht » Cosmetische behandelingen Cosmetische behandelingen | Veilig, deskundig en strikte hygiëne ✓

Cosmetische behandelingen

Een gezonde huid en een mooi uiterlijk laten je stralen. Wanneer je tevreden bent over hoe je eruit ziet, zit je lekkerder in je vel. Dat geeft zelfvertrouwen, waardoor je ook op andere gebieden in je leven tot bloei komt. Bij Attirance Beauty Xperience Center ondersteunen wij je om het beste in jezelf naar boven te halen.

Het lichaam en de geest hebben invloed op elkaar. Hoe je je voelt, vertaalt zich naar je uiterlijk. Iedereen weet dat stress een slechte invloed op het gestel heeft. Ook voor de conditie van de huid is stress funest. Je leefpatroon, voeding en lichaamsbeweging zijn hierin bepalende factoren. Wanneer je je goed voelt, heeft je huid een jeugdige gloed en zie je er fris en energiek uit.

Natuurlijk resultaat

Klaver Cosmetics is dé specialist voor Botox en Fillers en andere cosmetische behandelingen. De reden dat Attirance Beauty Xperience Center gekozen heeft voor de samenwerking met Klaver Cosmetics is dat zij ook écht cosmetisch arts zijn en aangesloten zijn bij het NVCG. Dit garandeert hoogstaande behandelingen met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan voorop.

Bij Attirance Beauty Xperience Center horen wij vaak ‘Ik wil er graag wat beter uitzien’ of ‘Mijn spiegelbeeld klopt niet meer met hoe ik me voel’. Het hoeft niet altijd direct zichtbaar te zijn voor de omgeving dat de klant een cosmetische behandeling heeft gehad. Het mooiste compliment is als je na een behandeling gevraagd wordt ‘Goh, wat is er met je? Je ziet er zo fris en uitgerust uit’.

De artsen van Klaver Cosmetics lezen de gezichten van klanten.

De Cosmetisch artsen van Klaver Cosmetics zijn gespecialiseerd in het ‘lezen’ van een gezicht en geven advies die past bij de wensen en het budget van de klant. Daarbij wordt vooral gekeken naar de natuurlijke contouren en wordt er gestreefd naar een natuurlijke uitstraling. Mensen willen niet per se jonger worden, maar zich weer kunnen herkennen in hun eigen spiegelbeeld.

Full face benadering voor de behandeling die bij je past

Bij Attirance Beauty Xperience Center en Klaver Cosmetics hebben we oog voor de achterliggende motivatie van je behandeling. Voor een behandeling plaatsvindt, kijken we altijd eerst samen met jou of de behandeling past bij je gezicht en welke mogelijke alternatieven er zijn.

Deze doortastende aanpak noemen we de full facebenadering. Een behandeling staat nooit op zich, maar dient een groter doel: het gezicht als geheel verfraaien. Jouw probleemzones zijn daar een onderdeel van. Het eindresultaat verfraait je als mens. Eerlijk advies over wat past bij jouw huid en gezicht, zorgt ervoor dat je ons kunt vertrouwen. We geloven niet in een snelle prik botox of injectables zonder de context van je gehele gezicht daarin te betrekken.

Het eindresultaat moet kloppen met wie je bent

Het is niet onze bedoeling om je te veranderen, maar om het mooie mens dat je bent naar voren te laten komen. Daarvoor heeft u alle ingrediënten al in huis. Wij helpen slechts door de puntjes op de i te zetten.

We voelen ons verantwoordelijk voor jou als klant. Dat uit zich niet alleen in een eerlijk advies, maar ook in de keuze voor onze behandelmethoden. We voeren alleen de beste en modernste behandelmethoden uit.

Consult voor uitgebreid advies

Tijdens het consult worden de diverse behandelmethoden uitgebreid toegelicht. Er wordt ingegaan op jouw problemen en wensen en je krijgt een persoonlijk behandeladvies. In overleg met jou wordt een behandelplan opgesteld met een raming van de kosten. Ook na de behandeling blijven we bij jou betrokken. Wij vragen je meestal om na enkele weken terug te komen voor controle. We horen tijdens dit consult graag hoe het je na de behandeling vergaan is en beoordelen samen met jou het resultaat van de behandeling. Afhankelijk van het probleem en de behandelmethode is vaak een vervolgbehandeling nodig om het gewenste resultaat te krijgen.

 

Wist je dat?

  • een mini wenkbrauwlift al mogelijk is vanaf € 80,-?
  • wallen heel mooi te behandelen zijn met Fillers?
  • je lipgloss of lipstick net wat mooier uitkomt als je je lippen of lipcontour subtiel met een Filler behandeld zijn?
  • het eerste consult gratis is?

Tarieven cosmedische behandelingen

Attirance en Klaver Cosmetics hechten veel waarde aan een persoonlijk advies. Onze full-face benadering zorgt er voor dat we bij onze klanten het optimale effect bereiken. Daarbij zijn er altijd meerdere mogelijkheden om het doel te realiseren. Passend bij ieders wensen en ieders budget.

Onderstaande prijzen zijn dan ook een indicatie. Tijdens uw persoonlijk (en kosteloos) consult leggen wij u alle mogelijkheden uit en geven wij u ook de informatie die u nodig hebt om tot een verantwoorde beslissing te komen. Uw wensen, uw huid en uw budget staan daarbij centraal.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult. Maak direct een afspraak voor een consult.

Afspraken

Consult 30 minuten Gratis
Controle afspraak Gratis
Tarieven | Botox

Tarieven Botulinetoxine Botox © 

0.5  zone

Wenkbrauwlift | Kinputjes | Gummy Smile | Mondhoeken | Lipflip | Rimpel boven lip

€  80,00

Baby Botox

1 zone met een lagere dosering

€   80,00

1 zone

Frons | of Voorhoofd | of Kraaienpootjes

€ 150,00
2 zones € 275,00

3 zones

Frons & kraaienpootjes & voorhoofd of 2 halve zones

€ 385,00
Hyperhidrose| Overmatig zweten €    495,00
Migraine v.a. €    150,00

Bruxisme

Tandenknarsen | Facial slimming

€    275,00
Flushing door rosacea €    275,00
Halslijnen €    150,00

 

 

Tarieven | Fillers

De arts kiest het bijpassende product en adviseert hoeveel mililiters er nodig zijn om te voldoen aan uw wensen en behoefte. Alle genoemde prijzen zijn daarom prijsindicaties.

 

Tarieven per behandelgebied 
Fillers Juvederm Beloter0

Traangoot €    495,00
Jukbeenderen €    425,00
Wangen €    595,00
Neuslippenplooi €    425,00
Rokerslijnen €    275,00
Lippen €    275,00
Marionetlijnen €    425,00
Kin €    425,00
Kaaklijn €    425,00
Oorlel €    275,00
Fijne lijnen €    275,00
Neus €    425,00

Tarieven | Liquid Facelift

De arts kiest het bijpassende product en adviseert hoeveel mililiters er nodig zijn om te voldoen aan uw wensen en behoefte. Alle genoemde prijzen zijn daarom prijsindicaties.

Light €  1150,00
Medium € 1500,00
Intense € 1850,00

Tarieven | Collageen Boost Radiesse

De arts kiest het bijpassende product en adviseert hoeveel mililiters er nodig zijn om te voldoen aan uw wensen en behoefte. Alle genoemde prijzen zijn daarom prijsindicaties.

Gezicht v.a. €  450,00
Handverjonging € 450,00
Hals € 850,00

Tarieven | Skinbooster

De arts kiest het bijpassende product en adviseert hoeveel mililiters er nodig zijn om te voldoen aan uw wensen en behoefte. Alle genoemde prijzen zijn daarom prijsindicaties.

Juvederm Volite €   395,00
Profhilo gezicht (per 2 ml) €   325,00
Profhilo hals      (per 2 ml) €   325,00
Profhilo body kit €   695,00

Tarieven | Hyalase

De arts kiest het bijpassende product en adviseert hoeveel mililiters er nodig zijn om te voldoen aan uw wensen en behoefte. Alle genoemde prijzen zijn daarom prijsindicaties.

Oplossen fillers elders geplaatst €   200,00

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.