Home » Acne Acne behandeling | Specialist in Breda en omgeving ✓

Acne

Acnebehandelingen

Acne komt vaak voor in de puberteit, maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het komt voor in het gezicht, rug, schouders en borst. Acne ontstaat als de talgklieren uit balans zijn door verschillende oorzaken zoals hormonen, medicatie, voeding, allergie of verkeerd gebruik van producten. Acne kan je erg onzeker maken maar gelukkig is het goed te behandelen.

Attirance is gespecialiseerd in acnebehandelingen

Wij zijn expert in acnebehandelingen en aangesloten bij alle zorgverzekeraars met deze specialisatie. Wist je dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Check hiervoor je voorwaarden.

Uitgebreide intake en huidanalyse

Om een goed advies te geven over welke acnebehandeling het beste bij jou past, krijg je vooraf altijd een uitgebreide intake en huidscan met onze Observe520X. Op basis hiervan kunnen wij een behandelplan maken. Het is mogelijk dat je door ons wordt doorverwezen voor een voedings- of allergietest. Wij werken hiervoor samen met Alice van Tienhoven van Best Health Support in Breda.

Een mooie huid zonder acne kan écht

Door een voedingstest, voedingssupplementen, behandelingen en ondersteunende producten is het voor iedereen mogelijk 85% tot 95% verbetering te krijgen. Afhankelijk van de vorm van acne zijn meerdere behandelingen nodig en blijf je een tijdje terugkomen zodat de acne onder controle blijft en je een mooie, gave huid blijft houden.

Gratis intake?

Je mag altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak inplannen voor een intake en adviesgesprek. Bel 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tarieven acne behandeling

Tarieven | Acne behandeling
Acne behandeling vanaf €    50,00

 

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws