Home » Acne behandeling Acne behandeling | Specialist in Breda en omgeving ✓

Acne behandelingen

Acne is een huidaandoening die vaak voorkomt in de puberteit, maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het kan voor komen in het gezicht, maar ook op rug, schouders en borst.

Acne ontstaat wanneer de talgklieren in de huid uit balans zijn. Dit kan komen door hormonen, medicatie, voeding, allergie, verkeerd gebruik van producten, verkeerd uitknijpen of krabben.

Attirance is gespecialiseerd in acne behandelingen in Breda. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars met onze specialisatie acne. Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt per verzekeraar en per polis.

Specialist acne behandeling 

Onze schoonheidssalon in Breda behandelt o.a. acne, puistje en littekens na acne. Dit kunnen we doen met de cosmetisch arts of met onze huidcoaches en huidexperts. Om een goed advies te geven, hebben we vooraf altijd een uitgebreide intake, huidanalyse en huidmeting. Van daaruit bekijken wie bij Attirance het beste past bij uw vorm van puistjes, acne of littekens.

Het is mogelijk door ons doorverwezen te worden voor een voedingstest of allergietest. Wij werken samen met Alice van Tienhoven van Best Health Support in Breda.

Misschien heeft u al veel gedaan aan je acne of puistjes of heeft u zelfs medicatie gebruikt? Wij kennen alle medicatie en behandelvormen. Doordat wij samen met u van binnen en van buiten werken aan de acne komen we tot werkelijke resultaten.

Door een voedingstest, voedingssupplementen, behandelingen en ondersteunende producten is het voor iedereen mogelijk 85% tot 95% verbetering te krijgen. Afhankelijk van de vorm van acne zijn meerdere behandelingen nodig en blijft u een tijdje met enige regelmaat terug komen. Op die manier blijft de acne onder controle.

Gratis intake?

U mag altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak inplannen voor een intake en adviesgesprek. Bel direct 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tarieven acne behandeling

Tarieven | Acne behandeling
Acne behandeling vanaf €    42,00

 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.