Home » Gezicht » Gezichtsbehandelingen Gezichtsbehandelingen in Breda | Gratis huidmeting bij Attirance!

Gezichtsbehandelingen

U kunt bij Attirance kiezen uit wel 15 verschillende gezichtsbehandelingen met onze mooie merken. Als Instituut voor Huidverbetering streven wij altijd naar het verbeteren van uw huid. Alle gezichtsbehandelingen kunt u uitbreiden met één of meer modules, zoals epileren, verven of harsen.

Het is ook mogelijk uw gezichtsbehandelingen uit te breiden met huidverbeterende methodes (zoals de collageenlamp, een bindweefselmassage of ultra geluid). Kortom: u heeft altijd een behandeling afgestemd op uw specifieke wensen of uw eigen schoonheidsdoel!

 

Huidverbeterende behandelingen

Als Instituut voor Huidverbetering streven wij de allerhoogste standaard na. Wij zijn bij iedere behandeling gefocust op wat het beste is voor uw huid.

 

Maar deze behandelingen bieden wij ook aan:

 

De mogelijkheden zijn zo uitgebreid. Misschien wilt u liever een advies op maat? Dat kan uiteraard! U bent altijd welkom voor een gratis intake en een uitgebreide huidmeting met analyse en een advies op maat. Onze huidcoaches en huidexperts begeleiden je naar een gezonde, glanzende en stralende huid!

Gratis huidmeting?

U mag altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak inplannen voor een huidmeting of huid- en productadvies met een van onze huidcoaches en huidexperts. Bel direct 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws