Home » Merken » Venus Legacy Venus Legacy | Producten & Behandelingen | Schoonheidssalon Attirance

Natuurlijke Face Lift met Venus Legacy

Met legio behandelmethodes stimuleren we bij Attirance het bestaande collageen in de huid. Ontdek bijvoorbeeld eens de microdermabrasie behandeling die we bieden. Echter naarmate we ouder worden neemt het collageen af. Dat is dan ook de reden dat er verslapping ontstaat. Met de MP2 technologie van de Venus Legacy worden er nieuwe fibroblasten én nieuwe bloedvaatjes aangemaakt. Dit is een grote doorbraak. We werken hierdoor niet alleen op de stimulatie van het bestaande collageen, maar ook op nieuw collageen. Dus méér resultaat!

Cellulite

Of je nu slank, voller, jong of oud bent, vrijwel geen enkele vrouw ontkomt op den duur aan de vorming van cellulite. Cellulite is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid. Bij dit typisch vrouwelijke verschijnsel, dat ontstaat onder invloed van hormonen, hoopt zich vet op in adipocyten (vetcellen in de onderhuid) en vormen zich daaromheen vochtblaasjes. Dankzij moderne apparatuur is cellulite goed te behandelen met de Venus Legacy.

Oorzaken cellulite

Cellulite is in veel gevallen erfelijk bepaald, hormonen bepalen echter of er uiteindelijk ook echt klachten optreden. De vorming van cellulite kan gedeeltelijk door een actieve levensstijl en een gezond voedingspatroon worden tegengegaan. Als cellulite eenmaal is ontstaan, kan sporten of een vermageringskuur de cellulite niet doen verdwijnen. Voor de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen is het wel belangrijk om voldoende water te drinken.

Attirance biedt de meest effectieve behandeling aan om cellulite aan te pakken, Venus Legacy. Bij een kosteloos consult en proefbehandeling bespreken we je wensen zodat we een behandelplan op maat kunnen aanbieden.

Huidverslapping

Naarmate we ouder worden, krijgen we steeds meer last van huidverslapping. Door het werken met de meest innovatieve technologieën bieden we de meest intensieve en effectieve behandelingen aan. Dit alles op een natuurlijke methode zonder dat je de operatietafel nodig hebt. We bieden de twee meest effectieve behandelingen aan om huidverslapping aan te pakken, Venus Legacy. Maak vrijblijvend een afspraak en we bespreken tijdens een kosteloos consult je wensen. We willen graag de gewenste lichaamszone zien, zodat we een behandelplan op maat kunnen aanbieden.

Bekijk hier de Venus Legacy resultaten van beautyblogger Wilma van Beautytijd.nl

Bodycontouring

Met legio behandelmethodes stimuleren we het bestaande collageen in de huid. Echter naarmate we ouder worden neemt het collageen af. Dat is dan ook de reden dat er verslapping ontstaat. Met de MP2 technologie worden er nieuwe fibroblasten én nieuwe bloedvaatjes aangemaakt. Dit is een grote doorbraak. We werken hierdoor niet alleen op de stimulatie van het bestaande collageen, maar ook op nieuw collageen. De behandelkop van de VariPulse technologie is de grootste uit de gehele industrie en door de vacuüm-zuig beweging is de Venus Legacy de meest intensieve behandeling voor lipolyse én huidverstrakking.

Tarieven

 

Lichaamsbehandelingen

Bovenarmen VariPulse € 200,-

Bovenarmen MP2

€ 175,-

Buik VariPulse

€ 175,-

Buik MP2

€ 150,-

Buik en Maagstreek VariPulse

€ 200,-

Buik en Maagstreek MP2

€ 175,-

Buik en Taille VariPulse

€ 200,-

Buik en Taille MP2

€ 175,-

Billen VariPulse

€ 175,-

Billen MP2

€ 150,-

Taille en Billen VariPulse

€ 200,-

Taille en Billen MP2

€ 175,-

Bovenbenen Varipuls

vanaf € 220,-

Bovenbenen MP2

vanaf € 195,-

Dijen VariPuls

€ 175,-

Dijen MP2

€ 150,-

Onderbenen VariPulse

€ 175,-

Onderbenen MP2

€ 150,-

Rug Varipulse

€ 220,-

Rug MP2

€ 195,-

Gezichtsbehandelingen

Gezicht MP2 € 150,-
Gezicht VariPulse € 175,-
Kaaklijn/Onderkin/Hals VariPulse € 150,-
Kaalijn/Onderkin/Hals MP2 € 125,-
Hals VariPulse € 120,-
Hals MP2 € 95,-
Gezicht en Hals VariPulse € 220,-
Intake met gratis proefbehandeling (1 zijde van het gelaat) € 0,00

 

 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This