Home » Lichaam » Cryolipolyse Cryolipolyse in Breda | Attirance Beauty Xperience Center in het Ginneken

Cryolipolyse

Sensationele resultaten met Cryolipolyse!

Nieuw bij Attirance en nu al een groot succes: Cryolipolyse.

Voor snelle, effectieve en blijvende resultaten!

 

Waarom Cryolipolyse?

Middels de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen cryolipolyse techniek ‘lokaal en gedoseerd bevriezen van vetcellen’ kunnen wij bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals buik, love handles, bovenarmen ‘kipfiletjes’, binnenkant bovenbenen en billen effectief en definitief aanpakken. Zonder operatie, zonder pijn en zonder hersteltijd in een behandeling van slechts 1 uur.

Attirance maakt enkel gebruik van de nieuwste en beste apparatuur van de Body-wizard. Wij willen immers enkel het beste resultaat! Nog nooit eerder kon u zo gemakkelijk van uw ongewenst/overtollig vet afkomen wat u met diëten en sporten niet tot nauwelijks zal lukken!

Waarom de Body-Wizard?

 • Met cryolipolyse krijgt u de beste koeling voor het beste resultaat
 • Bevriezing van vetcellen waardoor het vet direct wordt afgebroken
 • Geen ‘jojo’ effect, vetcellen worden definitief verwijderd
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • 100% veilig en verantwoord
 • Zonder een speciaal dieet
 • Behandeling in slechts 1 uur en direct resultaat

Cryolipolyse: Hoe werkt het?

Het cryolipolyseproces is ontwikkelt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze vetcellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

 

Hoe gaat een Cryolipolyse behandeling?

We starten met een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarbij we het te behandelen gebied, uw wensen, leefstijl en uw gestel bespreken. De body-Wizard specialist kijkt of uw wensen haalbaar zijn en zal de contra-indicaties en het toestemmingsformulieren met uw doorspreken. 


Voorafgaand aan de behandeling worden foto’s gemaakt van de te behandelen zone(s), zodat we de voortgang en de resultaten kunnen zien. Om uw huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koele gelpad aangebracht. Daarna wordt de applicator op de huid aangebracht en wordt de huid en vetcellen door de sterke vacuüm in de applicator gezogen. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd ‘bevroren’ worden. Door de bevriezing treedt een natuurlijk reactie van het lichaam in werking waarbij het lichaam de gekristalliseerde/dode vetcellen gaat afvoeren en verwijderen. De zuigkracht/vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. De eerste paar minuten kunt u tintelingen ervaren die worden veroorzaakt door de kou. Dit gevoel verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. De behandeling van een zone/plaatsing duurt 1 uur. Na de behandeling wordt de plek direct grondig gemasseerd. Het aantal vetcellen zal zienderogen verminderen en dus ook een zichtbare vermindering van de vetophoping!

Waarom kiezen voor Cryolipolyse?

Voor veel mensen werkt een dieet maar tijdelijk. Na een dieet vallen mensen vaak weer terug in oude gewoontes waardoor het beruchte jojo-effect optreed doordat de gekrompen vetvellen weer gaan groeien. Het grote voordeel van de Body-Wizard is dat de vetcellen niet kleiner worden maar afnemen. Deze cryolipolyse techniek vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden en weg = weg. 

Wat is het effect van Cryolipolyse?

De kracht van de cryolipolyse van de Body-Wizard is ‘het bevriezen van vetcellen’ met een zeer effectief en figuurcorrigerend effect. Al na één behandeling kunt u tot 20% afname in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en gemiddeld zijn 3-5 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone zit een periode van 10-12 weken. De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Het is wel zaak om tijdens en na de behandeling uw levensstijl aan te passen om te voorkomen dat zich nieuwe vetcellen gaan vormen. 

Welke lichaamsgedeeltes kunnen behandeld worden met Cryolipolyse?

De behandeling kan plaatsvinden op de volgende zones:

 • Buik
 • Love handles
 • Onderkant van de billen
 • Bovenarmen
 • Binnenkant bovenbenen

Tarieven:

Wij geven u tijdens het intakegesprek een totaal prijs voor uw Cryolipolyse programma. Maak nu gebruik van ons speciale aanbod vanaf € 98,- (i.p.v. €175,-).

 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This