Home » Lichaam » Cryolipolyse Cryolipolyse in Breda | Attirance Beauty Xperience Center in het Ginneken

Cryolipolyse

Cryolipolyse; vetcellen bevriezen en verwijderen

 

Cryolipolyse is een revolutionaire behandeling waarin vetcellen lokaal worden bevroren en door je lichaam worden afgebroken. Zo pak je probleemzones met overtollig vet direct effectief aan. Je buik, love handles, bovenarmen (kipfiletjes), billen en de binnenkant van je bovenbenen zijn ideaal om te behandelen met Cryolipolyse. Zonder operatie, pijn en hersteltijd kom je in één behandeling al van overtollig vet af.

Na de eerste behandeling al 20 % afname in vetcellen

Na de eerste behandeling kun je al 20% afname in vetcellen bereiken. De tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% reduceren. De meest indrukwekkende resultaten zullen na 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

Vetcellen definitief verwijderen

Attirance gebruikt de nieuwste techniek met de Body-wizard. Je krijgt geen ‘jojo’ effect want vetcellen worden definitief verwijderd. Het is een wetenschappelijk bewezen techniek.

Hoe gaat een Cryolipolyse behandeling?

We starten met een gratis, vrijblijvend intakegesprek waarin we je wensen bepreken en kijken of deze behandeling geschikt voor je is.

Voor- en na foto’s

Voorafgaand aan de behandeling maken we foto’s van de te behandelen zone(s), zodat we naderhand goed de resultaten zien. Dan plaatsen we de applicator op de zone, wordt de huid in de applicator gezogen en bevriezen we de vetcellen. Daardoor treedt er een natuurlijke reactie op van het lichaam die de vetcellen afbreekt en afvoert.

Wanneer kiezen voor Cryolipolyse?

Als je overtollig vet hebt dat je niet weg krijgt met lijnen of sporten, of plaatselijk vet hebt wat je graag ziet verdwijnen is Cryolipolyse een uitkomst.  

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn 3-5 behandelingen zijn nodig voor het beste resultaat. Tussen opeenvolgende behandelingen van dezelfde zone zit een periode van 10-12 weken.

Welke zones zijn geschikt voor Cryolipolyse?

  • Buik
  • Love handles
  • Onderkant van de billen
  • Bovenarmen
  • Binnenkant bovenbenen

Tarief:

Omdat elke behandeling anders is, krijg je van ons een pakketprijs tijdens de intake. We hebben nu een speciale aanbieding waarin je een behandeling krijgt voor voor € 98,- i.p.v. € 175,-.

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws