Home » Merken » Dr. K Dermal Health Care Dr. K Dermal Health Care | Instituut voor Huidverbetering Attirance

Dr. K Dermal Health Care

Dr. K Dermal Health Care is een pionier op het gebied van wetenschappelijke huidgezondheid. Dit merk van medisch-cosmetische producten heeft een prebiotische werking en een probiotisch effect. Het versterkt de huidflora, kalmeert en verzacht de huid, voorkomt slechte bacteriën en gaat infecties tegen.

De producten van Dr. K. Dermal Health Care zijn effectief bij huidproblemen zoals huidveroudering, acne, eczeem en chronische roodheid. Vanwege de intolerantie van de huid voor externe factoren (zoals het milieu) neemt het aantal ontstekingsstoornissen van de huid enorm toe, zoals allergieën en eczeem. Dit is het gevolg van een verslechtering van de huidbarrièrefunctie, wat zich uit in een kwetsbare, vochtarme, schilferige huid, jeuk en roodheid. Tegenwoordig hebben daar drie op de vier personen last van.

 

Het assortiment van Dr. K 

De producten van Dr. K Dermal Health Care zijn speciaal ontwikkeld om gevoelige huid te herstellen, te voorkomen en voor optimale huidgezondheid te zorgen. Het assortiment bevat een zacht, sulfaatvrij reinigingsproduct, een rijke emulsie die de huid beschermt tegen schadelijke bacteriën, en diverse premium serums. Deze behandelen de belangrijkste huidproblemen, zoals acne, veroudering en een gevoelige huid. Er is ook een veilig serum voor kinderen vanaf zes maanden.

 

Voordelen Dr. K Dermal Health Care

  • Zonder kleurstoffen, vrij van parabenen
  • Actieve ingrediënten van farmaceutische en medische kwaliteit
  • Versterkt de beschermlaag van de huid
  • Voedt de goede bacteriën van de huid, weert de slechte
  • Verhoogt de weerstand van de huid

 

Zien is geloven!

Ervaar zelf de direct zichtbare resultaten van een Dr. K-behandeling bij Attirance in Breda! Voor een afspraak, gratis huidmeting of voor meer informatie over onze behandelingen en merken kunt u bellen naar onze salon: 076 – 520 18 15.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This