Home » Merken » Alissi Brontë Alissi Brontë | Producten & Behandelingen | Schoonheidssalon Attirance

Alissi Brontë

Alissi Brontë is prestigieuze, hoogwaardige en wetenschappelijke cosmetica met natuurlijke, biologische en ecologische ingrediënten. Daarnaast 100% gegarandeerd dierproefvrij! Alle producten bevatten essentiële oliën en plantextracten. Alissi Brontë is natuurzuivere cosmetica zonder toevoegingen zoals: minerale olieën, paraffine, parabenen en conserveringsmiddelen. Ongeveer 90% van onze producten is “veganproof”. De producten van Alissi Brontë zijn verkrijgbaar in onze webshop evenals onze salon.

Veel van onze producten bevatten ook luxe werkzame stoffen, zoals parel, zijde, diamant en 24k goud. De plantenextracten en etherische oliën helpen de celregeneratie en de huid te verjongen en te ondersteunen. Een compleet assortiment aan veelzijdige producten. Alissi Brontë behaalt jaarlijks nationale en internationale erkende certificaten op het gebied van kwaliteit, milieu, organische en natuurlijke producten.

Hieronder kunt u lezen welke gezichtsbehandelingen er zijn die u bij de Alissi Brontë Professionals kunt boeken. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Bekijk alle salonbehandelingen. Voor elk huidtype, huidbeeld, huidwens of seizoen is weer een andere behandeling mogelijk. Bekijk alle salons waar Alissi Brontë te verkrijgen is. U kunt hier terecht voor een advies over behandelingen en het gebruik van de juiste producten voor u op dit moment.

 

Luxe wellness behandelingen

 • Anti-Aging behandeling met 24K Diamond Gold
  Ontdek onze meest exclusieve salonbehandeling: Anti-Aging behandeling met 24K Diamond Gold. Diamant en goud zijn de meest kostbare en waardevolle schatten uit de aarde. Deze behandeling vermindert rimpels, verstevigt een verslapte huid, verlicht de huid van stress. Deze behandeling geeft een ware energie boost en brengt de huid weer terug in balans.
 • Zuurstof behandeling
  De vitale functies van de cellen nemen in kwaliteit af naarmate men ouder wordt. De huid verliest zijn glans en oogt grauwer door een verslechterde doorbloeding. Activeer je celmetabolisme met deze exclusieve zuurstofbehandeling! Deze behandeling verbetert de microcirculatie en de doorbloeding van de huid en voorziet de cellen van zuurstof. De huid krijgt weer een mooie kleur en heeft weer een gezonde glans.
 • Hydraterende behandeling
  Hydraterende en voedende behandeling voor de droge huid met weinig elasticiteit en een tekort aan vocht en lipides. Deze behandeling gaat de huid herstellen en ontspannen waardoor de huid weer vocht en lipides kan opnemen en vasthouden.
 • Sensitive Skin behandeling
  Specifieke behandeling voor de gevoelige, gestresste en broze huid die snel reageert op interne of externe prikkels. Een huid die snel geïrriteerd is, last heeft van roodheid of warmte in de huid.

 

Intensieve huidverbeterende behandelingen

 • Vitamine C en C behandeling
  De ware energieboost voor de huid. Je huid zal weer energie hebben om vrije radicalen en stress te bestrijden. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Deze behandeling ondersteunt je huid in Healthy-Aging. Het bestrijd de tekenen van huidveroudering en helpt de huid te voorkomen dat ze ouder wordt.
 • Post-Acne behandeling
  Behandeling gericht op het verbeteren van rest acne en post inflammantoire hyperpigmentatie. Om daadwerkelijke huidverbeterende resultaten te bereiken zijn meerdere behandelingen nodig.
 • Mesotherapie behandeling
  De Mesotherapie Behandeling is een verjongende behandeling voor het gezicht, de hals, de decolleté en de handen. Het helpt tevens ouderdomspigmentatie te voorkomen en te verminderen. Mesotherapie is bedoeld om de huid in een betere conditie te brengen. Het zet de huid aan tot huidverjonging en huidverbetering.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This