Home » Merken » Alissi Brontë Alissi Brontë | Producten & Behandelingen | Schoonheidssalon Attirance

Alissi Brontë

Alissi Brontë is een hoogwaardige cosmeticalijn van natuurzuivere producten met essentiële oliën en plantenextracten. De zeer luxe ingrediënten zoals parel, zijde, diamant en 24k goud maken dit een bijzonder exclusief merk. De producten zijn 100% dierproefvrij, 90% veganproof en bevatten geen minerale oliën, paraffine, parabenen of conserveringsmiddelen. Naast de salonbehandelingen die wij verzorgen met dit prachtige merk zijn de producten van Alissi Brontë ook te verkrijgen in onze webshop en in de salon.

Alissi Brontë Luxe Skincare & Wellness behandelingen

24K Diamond Gold De Luxe behandeling

Ontdek onze meest exclusieve behandeling: de 24K Diamond Gold de Luxe. Diamant en goud zijn de meest pure, waardevolle schatten op aarde. Deze luxe behandeling is de top op het gebied van Skincare en welzijn waarin je wordt ondergedompeld in de meest krachtige en pure ingrediënten. Voel je herboren en laat je huid stralen met deze luxe behandeling.

O2 Powerboost |Zuurstofbehandeling

Met deze intensieve zuurstofbehandeling wordt de doorbloeding van je huid optimaal en krijgen de cellen een enorme boost aan zuurstof met krachtige huidverjonging als resultaat. Je huid krijgt een prachtige teint en straalt van gezondheid.

Aqua Infusion XL | Hydraterende behandeling

Deze extreem hydraterende en voedende behandeling voor de droge huid is een vochtbooster die je huid herstelt en ervoor zorgt dat je huid weer vocht kan opnemen én vasthouden. Je ziet er direct frisser en stralender uit met een prachtige glow.

Sensitive Skin treatment | Voor de gevoelige huid

Een weldaad voor de gevoelige huid die snel geïrriteerd, onrustig of rood is. Je huid kalmeert, egaliseert en wordt sterker gemaakt tegen invloeden van buitenaf met een mooie, rustige huid als resultaat.

Alissi Brontë Intensieve Skincare behandelingen

Vitamine C Injection | Huidverjongende behandeling

Vitamine C is een van de meest krachtige ingrediënten voor de huid. Het egaliseert de huid laat tekenen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Daarnaast werkt het sterk huidverjongend. Deze behandeling ondersteunt je huid in Healthy-Aging. Het laat je huid er direct jonger uitzien en het helpt de huid met anti-aging.

Post-Acne treatment

De Post-Acne treatment richt zich op het egaliseren van de huid die na acne littekentjes en hyperpigmentatie heeft. Met meerdere behandelingen kom je tot een mooi resultaat met een gezonde en egale teint.

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws