Home » Gezicht » Bruidsmake-up Bruidsmake-up in Breda | Gratis proefsessie bij Attirance!

Make-up

Bruidsmake-up

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk wel een prachtige bruidsmake-up met een mooie glow! En of je nu een subtiele naturel make-up wilt of smokey eyes, alles is bij ons mogelijk.

Met een prachtig kapsel en klasse bruidsjurk kan professionele make-up simpelweg niet ontbreken, en daar helpen we je graag bij. Onze ervaren visagiste verzorgt graag jouw bruidsmake-up met onze professionele make-uplijn. Zo heb jij die dag geen zorgen over je make-up en hoef je alleen maar te stralen.

Proef make-up

Ongeveer 4-8 weken voor de bruiloft plannen we een afspraak voor een proefmake-up. Dit duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Onze bruidsvisagiste neemt dan uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. Ook zal ze aan je aan de hand van jouw gezicht en haar adviseren wat het mooiste is bij jou.

Goede voorbereiding: jouw eigen make-up kaart

Neem vooral foto’s mee van wat je mooi vindt als leidraad voor de visagiste. Als je helemaal tevreden bent met je proefmake-up maakt onze visagist jouw make-upkaart waarop alle producten en kleuren staan die ze gebruikt heeft. Zo zijn we helemaal voorbereid en weet jij exact wat het resultaat wordt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Bruidsmake-up in de salon of op locatie

Op de dag van de bruiloft kun je je make-up bij ons in de salon laten doen of we kunnen bij jou op locatie komen. De beste volgorde is om je make-up na de kapper te plannen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je keurig op tijd en stralend aan de feestelijke dag kunt beginnen!

Ook verzorgen we graag de make-up van je (schoon)moeder, (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen. Bespreek al je wensen rustig met onze visagist.

 

Tarieven bruidsmake-up

Tarieven | Make-up (advies)
Persoonlijk make-up advies (circa 1 uur) €   97,50
Bruidsmake-up (incl. proefmake-up) € 150,00
Tarieven | Bruidsarrangement

Een bruidsarrangement bestaat uit een proefmake-up, bruidsmake-up en een Alissi Brontë behandeling mét make-up ampul. U heeft een korting van ca. 15%.

 

Bruidsarrangement € 195,00

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws