Home » Gezicht » Bruidsmake-up Bruidsmake-up in Breda | Gratis proefsessie bij Attirance!

Bruidsmake-up

Niets is prettiger dan in een ontspannen sfeer opgemaakt te worden door een professional. Of u nu een mooie naturel bruidsmake-up wilt of smokey eyes. Alles is hierin mogelijk. Bij het aanbrengen van de bruidsmake-up houden we altijd rekening met uw gezichtsvorm. Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van uw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal uw gezicht stralen! Uiteraard werken wij met professionele make-up.

De combinatie van een prachtig bruidskapsel, een geweldig jurk en de mooiste bruidsmake-up zal er voor zorgen dat u zich mooi en bijzonder voelt en dit zal u uitstralen op uw trouwdag! Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op via 076 – 520 18 15.

Proefsessie bruidsmake-up

Ongeveer 4-8 weken voor de bruiloft plannen we een proefsessie. Tijdens de proefsessie neemt de bruidsvisagiste van Attirance in ontspannen sfeer, uitgebreid de tijd om samen met u te bespreken wat voor soort make-up u wilt gaan dragen op uw trouwdag. Ook zal zij samen met u naar aanleiding van uw wensen, maar ook uw gezichtsvorm en uw haartype bepalen welke make-up het beste bij u zal passen.

Het is handig vooraf wat plaatjes te verzamelen van bruidskapsels en bruidsmake-up die u mooi vindt als leidraad voor de visagiste. Na de proefsessie zal de visagiste een materiaallijst invullen, waarop zij kan aangeven welke producten en kleuren ze gebruikt heeft voor uw visagie. Op deze manier kan zij op jouw trouwdag goed voorbereid aan de slag, en zal het resultaat weer net zo mooi zijn als na de proefsessie. Een proefsessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Bruidsmake-up op locatie

Op de dag van de bruiloft komt u naar onze schoonheidssalon in Breda. Het handigst is dat te plannen na de kapper. Het is ook mogelijk de visagie op een door u gewenste locatie te laten verzorgen. En natuurlijk zorgen we er dan voor dat u keurig op tijd en stralend aan die hele feestelijke dag kunt beginnen!

Wij kunnen een afzonderlijke offerte maken voor uw visagie op locatie, die via e-mail eenvoudig is aan te vragen. Ook is het mogelijk dat de make-up van bijvoorbeeld uw (schoon)moeder, (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen verzorgd wordt. Deze extra diensten kunt u met een van onze visagistes vooraf bespreken en ook daarvoor is een offerte op maat mogelijk.

Tarieven bruidsmake-up

Tarieven | Make-up (advies)
Persoonlijk make-up advies (circa 1 uur) €   97,50
Bruidsmake-up (incl. proefmake-up) € 150,00
Tarieven | Bruidsarrangement

Een bruidsarrangement bestaat uit een proefmake-up, bruidsmake-up en een Alissi Brontë behandeling mét make-up ampul. U heeft een korting van ca. 15%.

 

Bruidsarrangement € 195,00

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This