Home » Pigmentvlekken Pigmentvlekken Verwijderen en Pigmentproblemen Aanpakken | Attirance
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Voor het oplossen van pigmentproblemen werken wij met Me-Line behandelingen en producten. Dit merk pakt heel effectief pigmentvlekken aan die veroorzaakt zijn door zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of de zon. Het is klinisch bewezen dat deze behandelingen goed werken.

Wat maakt Me-Line zo effectief?

De kracht van deze behandeling zit in het ingrediënt tranexaminezuur. Artsen schrijven dit voor aan mensen met een hardnekkige vorm van melasma (zwangerschapsmasker) en aan mensen met donkere pigmentkringen rondom de ogen. Dit ingrediënt zit ook in Me-Line producten en maakt het daarom zo uniek en effectief.

Hoe werkt het?

Het is een kuur van meerdere behandelingen én producten voor thuis die elkaar versterken. De producten werken sterk ontstekingsremmend en verhelderend. Voordat je hiermee begint, maken we tijdens de eerste behandeling je opperhuid goed doorlaatbaar. Zo is de huid optimaal voorbereid op het gebruik van de producten en de volgende behandeling. De behandeling is ook geschikt voor donkere huidtypes, melasma en chronische huidproblemen.

Pigmentbehandeling in kuurvorm

De pigmentbehandeling is een kuur van 4 tot 6 maanden. De kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen in combinatie met de producten voor thuis. De behandeling kan geoptimaliseerd worden met microneedling. Dit kan 2 weken na de pigment behandeling worden ingezet.

Na de behandeling

Na de pigmentbehandeling komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren en daarna oplichten. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en mag je niet in de zon. Smeer je dagelijks in met SPF 50+.

Met de voor- en na foto’s van de OBSERV 520X (ons huidscanapparaat) kun je na de behandeling het resultaat heel goed meten.

Wil je graag advies over pigmentvlekken? Boek dan een gratis huidanalyse via 076-5201815 of klik op onderstaande knop om direct online een afspraak te boeken.

Tarieven Me-Line Behandelingen

Tarieven | Me-Line
Me-Line Maskerbehandeling (Caucasian of Ethnic)

152,50

Me-Line ID-Behandeling € 152,50
Me-Line Dark Circles € 66,50
Me-Line Spots € 55,00

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws