Home » Pigmentvlekken en Pigmentproblemen Pigmentvlekken Verwijderen en Pigmentproblemen Aanpakken | Attirance

Oplossen van pigmentvlekken en andere pigmentproblemen

Pigmentvlekken zijn de nieuwe rimpels! We willen er jonger en frisser uitzien en naast werken op rimpels is het belangrijk uw pigmentproblemen aan te pakken om er jeugdiger uit te zien. Heeft u last van pigmentvlekken in het gezicht en heeft u al van alles geprobeerd? Voor het oplossen van pigmentproblemen bieden wij vanaf nu Me-Line behandelingen en producten aan. Dit systeem pakt pigmentvlekken aan die veroorzaakt zijn door zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid, agressieve huidbehandelingen of overmatige blootstelling aan zon. Dit is nieuwste innovatie op het gebied van hyperpigmentatie!

 

WAT MAAKT ME-LINE ZO UNIEK T.O.V ANDERE METHODES?

De kracht ligt hem in het ingrediënt tranexaminezuur. Artsen schrijven het tranexaminezuur, in orale vorm en in een tot zes keer lagere dosis- voor aan patiënten met een hardnekkige vorm van melasma (zwangerschapsmasker) en aan mensen met donkere pigmentkringen rondom de ogen.

De combinatie van ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-Line uniek. Me-Line is een kuur van meerdere behandelingen i.c.m producten voor thuis en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn verbluffend!  

WAT DOEN DE PROFESSIONELE BEHANDELINGEN?

De combinatie van actieve ingrediënten wordt gecontroleerd en vernietigd op het melaninesynthese. Zo verstoort het complex het proces van pigmentaanmaak.

Voordat u begint met de Me-Line producten start u met de eerste behandeling. Deze behandeling maakt de opperhuid beter doorlaatbaar. Daarmee verdun je de hoornlaag en ‘reset’ je de huidbarriére waardoor deze optimaal gaat functioneren. De huid zal zichzelf opnieuw hydrateren en is zo voorbereid op het gebruik van de producten en de volgende behandeling.  

PIGMENT BEHANDELING IN KUURVERBAND

De pigment behandeling is een kuur van 4 tot 6 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit  4 tot 6 behandelingen en moet worden ondersteund met bijpassende producten voor thuis. Daarnaast kan de behandeling geoptimaliseerd  worden met microneedling. Dit kan 2 weken na de pigment behandeling worden ingezet. De pigment behandeling zal om de 4 weken plaats vinden.
De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo is samengesteld dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke en chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.
De behandelingen en producten van Me-Line kunnen niet los van elkaar worden gezien aangezien ze in synergie werken en elkaars werking versterken. (Alleen tijdens de kuur in een periode van 4 tot 6 maanden)
Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect waardoor ze zorgen voor de hoogst haalbare resultaten. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen.  

NA DE BEHANDELINGEN & BIJWERKINGEN

Na de pigment behandeling in ons instituut komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas oplichten. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en mag u niet in de zon. Ook draagt u dagelijks een SPF 50+.
De thuisproducten bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. Onze huidcoaches en huidexperts voorzien u van het juiste advies en coachen u gedurende de kuur. De microneedling behandeling kent geen downtime. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF50+.  

Uiteraard maken we voor- en nafoto’s met de OBSERV 520X om het resultaat te laten zien.  

Wilt u weten wat de kuur met Me-Line inhoudt of vrijblijvend en kosteloos advies over pigmentvlekken en/ of pigmentproblemen? Boek dan eerst een consult via 076-520 18 15 of klik op onderstaande button om online te boeken.

Tarieven Me-Line Behandelingen

Tarieven | Me-Line
Me-Line Maskerbehandeling (Caucasian of Ethnic)

152,50

Me-Line ID-Behandeling € 152,50
Me-Line Dark Circles € 66,50
Me-Line Spots € 55,00

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This