Home » ELT behandelingen ELT behandelingen | Uw huid liften en verjongen met lichttherapie ✓

ELT Behandelingen

Door lichttherapie met innovatieve lichttechnologie wordt de huid nieuw leven in geblazen.

Beauty Angel ELT Collageen Lamp

De Beauty Angel ELT Collageen Lamp is een nieuw ontwikkelde lichtmethode met speciale lichtbronnen. De lamp bevat rood licht dat niet schadelijk is voor de huid. Dit omdat deze geen UV stralen bevat. Indien u onder deze lamp gaat liggen, zal u een aangename zachte warmte ervaren, die u meteen meeneemt in een volledige ontspanning van het gehele lichaam. Ondertussen zullen uw “cellen” aan het werk gaan om bepaalde huideigen bestanddelen extra te gaan aanmaken. Na een sessie van gemiddeld 15 minuten zal u zich heerlijk ontspannen voelen, terwijl uw huid nog uren doorwerkt om het gewenste resultaat te bereiken.

Waarom lichttherapie? 

Huidverbetering begint in de cel. Daarom is het van belang om energie in de cel te brengen. De stofwisseling in de cel vertraagt naarmate we ouder worden. Hierdoor ontstaat vroegtijdige huidveroudering en wordt de huid futloos. De speciale halogeen lampen in de Beauty Angel ELT Collageen Lamp, die zichtbaar rood licht bevatten werken stimulerend in de huid en bevorderen de stofwisseling.

Een jonge huid kenmerkt zicht door:

 • Collageen, dit zorgt voor de stevigheid in de huid
 • Elastine, dit zorgt voor elasticiteit in de huid
 • Hyaluron, dit zorgt voor hydratatie in de huid

Al vanaf het 25e levensjaar neemt de kwaliteit van de opperhuid (epidermis) met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Huidveroudering wordt door meerdere factoren beïnvloed. Naarmate men ouder wordt, vertraagt de stofwisseling van de fibroblasten (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar met gemiddeld 1% daalt.

Omdat collageen de belangrijkste “vulling” van het bindweefsel is, verslapt het de huid en verliest deze volume. De verminderde celregeneratie lijdt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming. De Beauty Angel ELT Collageen Lamp gebruikt licht met een speciale frequentie om de huid op een natuurlijke manier te verjongen. Het zogenaamde “Beauty Light” wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron.

Bij regelmatig gebruik worden fijne lijntjes verminderd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het opnamevermogen van de huid wordt verbeterd door de lichtbehandeling. Hierdoor worden producten beter opgenomen in de huid en kan een beter resultaat met “dezelfde cosmetische producten” worden behaald.

Hoe werkt lichttherapie? 

In tegenstelling tot andere huidverjongingstechnologieën is een behandeling met de Beauty Angel ELT Collageen Lamp bijzonder zacht en natuurlijk. Er wordt namelijk op geen enkele manier afbreuk gedaan van de conditie en/of lipidenlaag van de huid. Ook werkt de lamp stimulerend op de doorbloeding, wat de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen toe zal laten nemen.

Tevens wordt de afvoer van afvalstoffen verbeterd. Ook kan huidverjonging door licht van de Beauty Angel ELT Collageen Lamp uitstekend met andere behandelingen worden gecombineerd. Denk hierbij aan: microdermabrasie, botox, fillers en gezichtspeelings. Juist met deze combinatie toepassingen worden bijzonder indrukwekkende resultaten bereikt.

Bewezen resultaten

De behandeling met licht op een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche toegepast. Daarmee overeenkomend zijn er talrijke wetenschappelijke studies, die de werkzaamheid van de Beauty Angel Collageen ELT Lamp aantonen. Ook wordt de effectiviteit van de Beauty Angel ELT Collageen Lamp door een omvangrijke studie in een huidfysiologisch instituut bevestigd.

Na slechts 1 maand had 80% van de testpersonen een zachtere huid en bij meer dan 60% werden meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de 2e maand zijn alle resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder fijne lijntjes, verfijnde poriën en een totaal regelmatiger huidbeeld. Naast de verbetering van het totale huidbeeld werd ook door veel gebruikers de regeneratie van de haarwortels en nagels opgemerkt.

Omdat collageen het belangrijkste eiwit in het lichaam is, heeft het gebruik ook positieve effecten op de flexibiliteit van zenuwen, aanhechtingen en gewrichten. Talrijke studies bewijzen bovendien, dat door de verbeterde cel productie ook de degeneratiecapaciteit van de spieren verhoogd wordt.

Hoe ziet een lichttherapie behandeling er uit? 

Samen met uw huidcoach en beautyexpert kunt u bij Attirance kiezen voor één van onderstaande behandelingen van de Beauty Angel ELT Collageen Lamp:

 • Behandeling inclusief voor- en na behandeling met 15 minuten Collageen Lamp
 • Combineer de Collageen Lamp met uw “normale” gezichtsbehandeling
 • Voordelig abonnement van 8 behandelingen

De beste resultaten behaalt u in kuurverband: dat zijn 8 tot 15 behandelingen met een frequentie van 1 tot 2 keer per week. U kunt de resultaten van de lichtbehandeling ondersteunen en versterken door huidverbeterende producten te gebruiken aangepast aan uw huidtype of huidwensen en 1 tot 2 keer per maand een lichtbehandeling te ondergaan.

Indien u extra snel en/of langdurig resultaat wilt boeken, is het aan te bevelen om ook beauty supplementen te gaan gebruiken. Uw huidcoach en huidexpert kan samen met u kijken welke Eqology supplementen bij u passen. De samenwerking van de voedingssupplementen die van binnen uit werken gecombineerd met rood licht en vormen de optimale bouwstenen voor het realiseren van een verantwoorde en geslaagde huidverbetering.

Bij zwangerschap, epilepsie en/of een andere verhoogde gevoeligheid voor licht, specifieke medicijnen, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (bijv. Antibiotica of Sint-Janskruid) kunnen wij u geen lichttherapie behandeling geven i.v.m. mogelijke risico’s op complicaties.

Resultaten lichttherapie

Welke resultaten mag u van de lichttherapie verwachten? Lichttherapie biedt voordelen op zowel korte termijn (directe resultaten) als lange termijn resultaten.

Korte termijn resultaten:

 • Zachtere en soepele huid
 • Verhoging vochtgehalte
 • Verbetering van totale huidbeeld (verfijnde poriën)
 • Stralende teint
 • Diepere werking van cosmetische producten
 • Betere doorbloeding
 • Laat de huid er stralender en gezonder uitzien
 • Ontspannings- en welzijnsfactor
 • Verhoogt de weerstand van uw huid
 • Natuurlijke huidverjonging
 • Bevordert een snellere genezing van de huid

Lange termijn resultaten:

 • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluronzuur verstevigd
 • Vermindering van fijne lijntjes op gezicht en decolleté
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken worden lichter
 • Reduceert zwellingen en donkere kringen rondom de ogen
 • Positieve effecten op de haargroei, nagels, botten en zenuwen
 • Verbeterde regeneratievaardigheid van de spieren
 • Vermindert onzuiverheden en acne

Tarieven ELT behandelingen

Tarieven | ELT behandeling
ELT lamp behandeling (30 min) € 55,-
ELT lamp in behandeling € 27,50

Kuur ELT 5 behandelingen

€ 330,-

Kuur ELT 10 behandelingen

€ 550,-

ELT vliesmasker extra in behandeling

€ 15,-

ELT lamp losse behandeling + ELT vliesmasker

€ 68,50

 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This