Home » Merken » LakShmi LakShmi | Instituut voor Huidverbetering Attirance

LakShmi

 

LakShmi stelt producten met grote zorg en liefde samen; met respect voor eeuwenoude tradities, processen en rituelen brengt het je natuurlijke cosmetica, volledig afgestemd op jouw huid. Ze zijn marktleider in natuurcosmetica in Italië en hebben ze een eigen laboratorium waar ze zowel de producten als het verpakkingsmateriaal maken, zo duurzaam mogelijk.

Gebaseerd op Ayurveda

Het merk is gebaseerd op de levenswijze Ayurveda; een manier van leven waarbij gezondheid vanuit holistisch oogpunt benaderd wordt. Het doel is het in balans brengen van lichaam en geest. Dit sluit aan bij de zienswijze van Attirance dat echte schoonheid van binnenuit bereikt wordt en het is daarom een merk wat goed bij ons past met prachtige resultaten. Welk Ayurveda type ben jij? Kapha, Pitta of toch Vata? 

Royal LakShmi Ritueel

 

Het Royal LakShmi Ritueel is een intensieve gezichts- en lichaamsbehandeling waarbij je in zeven stappen transformeert naar een meer ontspannen en krachtigere versie van jezelf. Een complete wellness ervaring die lichaam en geest in evenwicht brengt.

 

Stap 1: Ademhalingsritueel

 

We starten we met een Prana-ademhalingsritueel, waarbij je de energie die je mist terug haalt. Je ademt letterlijk positieve energie in en laat alle negatieve energie los. Je komt tot diepe ontspanning en geeft je volledig over.

 

Stap 2: Aardingsritueel met ontspannend en ontgiftend voetbad

 

Naast een Prana-ritueel, geniet je ook van een aardingsritueel, waarbij je voeten opgewarmd en gereinigd worden in een ontspannend, warm voetbad met magnesiumzout en essentiële oliën. Magnesium ontspant de spieren en essentiële oliën helpen je ontgiften.

 

Stap 3: Het laten wegvloeien van negatieve energie

 

Je ogen krijgen ook de nodige aandacht, ze worden zacht gereinigd en met energetische handoplegging laten we alle negatieve energie vanuit de ogen wegvloeien. Je voelt je direct opgeruimd en lichter. De huid rondom je ogen staat in nauw verbinding met de Vata dosha. Dit staat voor beweging, stress, piekeren, gedachten, moeilijk slapen en onze nieren. Donkere kringen en wallen zijn een kenmerk van een te hoge Vata dosha. Afhankelijk van wat de huid rondom jouw ogen ons zegt, gebruiken we hier een masker om te ontgiften, de doorbloeding te stimuleren en vocht af te voeren.

 

Stap 4: Gezichtsreiniging & Marmapunt-voetmassage

 

Je krijgt een heerlijke gezichtsreiniging, scrub en dieptereiniging. We werken met natuurlijke en zeer effectieve producten volledig afgestemd op de behoeften van jouw huid.

 

Tijdens de inwerktijd van de dieptereiniging geniet je van een Marmapunt-voetmassage. Marmapunten liggen op energiekanalen die verbonden zijn met een bepaald orgaan of lichaamsfunctie. Met een passende kruidenolie voor elk energiepunt helpen we jouw lichaam te zuiveren, te voeden en te ontspannen. We activeren je zelfherstellend vermogen en brengen lichaam en geest in evenwicht.

 

Stap 5: Marmapunt-gezichtsmassage met hoogwaardig serum

 

Na de reinigingsrituelen brengen we het meest geschikte serum voor jouw huidtype aan met onze energetische handen en een Marmapunt-gezichtsmassage. Het verbetert je gezondheid en welzijn van binnenuit waardoor je huid echt gaat stralen. Onze serums bevatten koudgeperste plantaardige oliën, vitaminen, antioxidanten en essentiële oliën wat een talg-balancerend, kalmerend, verstevigend, anti-rimpel en hydraterend effect heeft.

 

De resultaten van een Marma-puntmassage:

 • Diep gevoel van verlichting
 • Verwijdert gifstoffen uit het lichaam
 • Verbetert de spijsvertering en opname van voedsel
 • Verbetert de werking van de belangrijkste organen zoals het hart en de longen
 • Huidverbetering, gezondere huid
 • Activeert de aanmaak van melatonine en serotonine voor een betere slaap en stemming
 • Verbetert je bewustzijn en bewustwording
 • Verhoogt je creativiteit
 • Balanceert de temperatuur van je lichaam
 • Verbetert het immuunsysteem, spijsverteringsstelsel, luchtwegenstelsel en het zenuwstelsel

Stap 6: Gezichtsmasker & Marmapunt-handmassage

Na de massage wordt een gezichtsmasker aangebracht die voor jouw huid het meest passend is:

 • Jelly mask; een hydraterend & verstevigend masker met Aloë Vera en pre-probiotica voor de droge/vale huid
 • Magic mask; een kalmerend masker voor de gevoelige en ultra gevoelige ontstoken huid met couperose of rosacea
 • Sebum balancing mask; een kleimasker met vitaminen A, B, C en balancerend complex voor de vette huid met grove poriën, ontstekingen en veel onzuiverheden
 • Vitamine C Anti age mask; een verstevigend anti-age masker met vitamine C en antioxidanten voor een liftend en contourend effect.

 

Tijdens de inwerktijd geniet je van een Marmapunt-handmassage zodat ook de energie en de doorbloeding van de handen, gewrichten en armen weer goed op gang komt. Je staat weer in contact met je lichaam en de energie kan goed naar je hart stromen.

 

Stap 7: Afsluiting met verzorgend hoogwaardig serum & crème

 

We sluiten de behandeling af met een hoogwaardig verzorgend serum en crème verrijkt met kostbare actieve werkstoffen, passend bij jouw huid.

 

Ervaar deze bijzondere transformatie zelf en boek hier jouw Royal LakShmi Ritueel.

In onze schoonheidssalon hebben we een uitgebreide selectie aan producten, maar je kunt ze ook in onze webshop bestellen.

 

Tarieven LakShmi Ritueel

Tarieven | LakShmi Ritueel

 

LakShmi Royal Treatment 90 min. € 150,-

 

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws