Home » Mesotherapie Mesotherapie in Breda | Maak direct een afspraak bij Attirance!

Collageen inductie therapie

Mesotherapie is een geavanceerde needlingtechniek die de huid zelf aanzet tot huidverjonging en huidverbetering. Gezicht, hals en decolleté kunnen worden behandeld, maar ook plaatselijke lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekjes. Maak direct een afspraak.

Wat is mesotherapie?

Bij Attirance hebben we gekozen voor twee technieken. Voor de MTS microneedlingpen en een titanium roller. Afhankelijk van het schoonheidsdoel, kiezen wij de techniek die bij u het best past. Beide technieken maken gebruik van miniscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen en microscopisch kleine kanaaltjes in de huid maken. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren: Collageen Inductie Therapie (CIT).

Mesotherapie is een effectieve manier om uw huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren.

Om het resultaat van uw behandeling te perfectioneren brengen onze huidcoaches en huidexperts tijdens de behandeling actieve werkstoffen aan op de huid die door middel van de pen of de roller diep in de huid worden ingebracht.

Doordat we bij Attirance ook werkstoffen in de diepere huidlagen inbrengen spreken we van mesotherapie in plaats van enkelvoudig microneedling.

Welke werkstoffen worden o.a. gebruikt bij Mesotherapie?

 • Glycolzuur (peeling en vocht)
 • Hyaluronzuur (vocht en fijne lijntjes)
 • Actieve zuurstof
 • Vitamine C (tegen hyperpigmentatie)

Mesotherapie is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling. De verschillende technieken maken het mogelijk de behandelingen aan te passen aan het te behandelen huidgebied en de wensen van u als klant. Tijdens de mesotherapie worden alleen verticale kanaaltjes gemaakt om huidbeschadigingen te voorkomen.

Collageen opbouwen kost tijd

Natuurlijk is het mogelijk uw huid een oppepper te geven met een eenmalige behandeling met Mesotherapie, maar wilt u duurzaam resultaat, dan zijn meerdere behandelingen nodig in kuurverband.

Om huideigen collageen aan te maken heeft de huid voedingssupplementen nodig. De huid is immers de sluitpost van ons lichaam. Het lichaam zal vitamines en mineralen altijd eerst verdelen onder botten, organen en spieren. We willen dat de huid extra hard gaat werken en daarbij zijn Nutricosmetics van Laviesage of Cellics essentieel om resultaat te garanderen.

Het is mogelijk vooraf aan de kuur een huidscan te laten maken om te zien hoeveel huideigen collageen er nog aanwezig is. Het is ook mogelijk om na de kuur een huidscan te laten maken. Zo kunt u zien wat de nutricosmetics voor uw huideigen collageen hebben betekend.

U start bij voorkeur vier weken voor de mesotherapiekuur met de nutricosmetics.

Welke schoonheidsdoelen kunnen we bereiken met Mesotherapie?

 • Rimpelvervaging
 • Meer volume in de huid
 • Huidverstrakking
 • Verbeteren huidtint
 • Littekens vervagen
 • Herstellen van de huid na zonschade
 • Verminderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

Hoe is het verloop van de kuur?

Stap1: Onze huidcoaches en huidexperts hebben vooraf altijd een uitgebreide intake, huidanalyse en huidmeting. Er wordt gekeken naar uw huidconditie, voedingspatroon en lifestyle. Uw schoonheidsdoelen worden bepaald en van hieruit maken wij een advies en kuur op maat.

Stap 2: Enkele weken (liefst 4) voor de eerste behandeling gaat u beginnen met de voorgeschreven voedingsupplementen en de huidverbeterende en huidondersteunende producten voor thuis. De huid wordt nu voorbereid op een intensieve kuur.

Stap 3: De kuur start. U komt 1 keer per week bij Attirance. We kunnen de mesotherapie afwisselen met bindweefsel massage, microdermabrasie of aanvullen met de collageenlamp. Iedereen is uniek en geen kuur is hetzelfde. De kuur is altijd persoonlijk en afgestemd op uw huid en uw wensen.

Wanneer zie ik resultaat?

Over het algemeen ziet u na een enkele behandeling al verbetering. Het eindresultaat ziet u pas na 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling. Het aanmaken van collageen duur minimaal 3 maanden. Soms tot een jaar, anderhalf jaar indien uw huidconditie slecht is.

Is Mesotherapie pijnlijk?

De behandeling ervaart iedereen anders. De behandeling zal over het algemeen kriebelen, gevoelig tot licht pijnlijk aanvoelen. Het voorhoofd en de kaaklijn worden als het gevoeligst ervaren.

Review van de mesotherapie kuur

Wilma van de beautyblog Beautytijd heeft een 6-weekse Mesotherapie kuur gevolgd bij ons. Op de onderstaande afbeelding ziet u haar geboekte resultaten:

Attirance Mésothérapie voor en na

Zoals u ziet zijn de rimpeltjes rondom haar ogen aanzienlijk verminderd. Daarnaast is haar fronsrimpel ook minder diep. Om haar hele review van onze Mesotherapie behandeling te lezen klikt u op deze link.

 

Tarieven mesotherapie

Tarieven | Mesotherapie
Zone gezicht  € 115,-
Zone hals  € 115,-
Zone decolleté  € 115,-

Bovenstaande behandelingen bevatten: reinigen, peelen, stimuleren doorbloeding-glycolzuur, bindweefselmassage, werkstoffencomplex aanbrengen, mesoneedling, verkoelend masker, aangepaste verzorging, aanbrengen sunblock en optioneel: aanbrengen minerale make-up.

Zone ogen € 57,50
Zone bovenlip € 57,50
Zone neus lippenplooi € 57,50
Zone wangen € 90,-
Zone voorhoofd € 90,-
Frons tussen wenkbrauwen € 35,-

 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This