Home » Mesotherapie Mesotherapie in Breda | Maak direct een afspraak bij Attirance!
Mesotherapie

Mesotherapie

Mesotherapie is een geavanceerde needlingtechniek die de huid aanzet tot huidverjonging en huidverbetering. Gezicht, hals en decolleté kunnen worden behandeld, maar ook plaatselijke lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekjes. Mesotherapie is een veilige, zeer effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling met prachtige resultaten. 

Meer collageen en elastine geeft een stevige, strakkere huid

Met Mesotherapie maken we met miniscule naaldjes microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Voor maximaal resultaat brengen we tijdens de behandeling actieve werkstoffen aan op de huid die zo diep in de huid hun werk kunnen doen.

Welke ingrediënten worden o.a. gebruikt bij Mesotherapie?

 • Glycolzuur (peeling en vocht)
 • Hyaluronzuur (vocht en fijne lijntjes)
 • Actieve zuurstof
 • Vitamine C (tegen hyperpigmentatie)

Collageen opbouwen kost tijd

Met één behandeling krijgt je huid al een oppepper maar wil je langdurig resultaat dan zijn meerdere behandelingen in kuurverband met supplementen nodig. Voor- en na de kuur kunnen maken we een huidscan zodat je het mooie resultaat en de toename van collageen in je huid achteraf goed kunt zien.

Resultaten:

 • Rimpelvervaging
 • Meer volume in de huid
 • Huidverstrakking
 • Verbeteren huidtint
 • Littekens vervagen
 • Herstellen van de huid na zonschade
 • Verminderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

Hoe gaat een kuur in zijn werk?

Stap1: Vooraf heb je een uitgebreide intake en huidanalyse. Er wordt gekeken naar je huidconditie, voedingspatroon en lifestyle. Het doel wordt bepaald en wij maken een advies en kuur op maat.

Stap 2: Vier weken voor de eerste behandeling ga je beginnen met de voedingssupplementen en de producten voor thuis. Je huid wordt zo optimaal voorbereidt op de intensieve kuur.

Stap 3: De kuur start. Je komt 1 keer per week bij Attirance. We kunnen de mesotherapie afwisselen met bindweefselmassage, microdermabrasie of aanvullen met de collageenlamp. Iedereen is uniek en geen kuur is hetzelfde. De kuur is altijd volledig afgestemd op jouw huid en wensen.

Wanneer zie ik resultaat?

Na de eerste behandeling zie je al verbetering. Het eindresultaat zie je 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling. Het aanmaken van collageen duurt minimaal 3 maanden tot soms een jaar. Voor het echte eindresultaat moet je daarom wel wat geduld hebben.

Review van de Mesotherapie kuur

Wilma van beautyblog Beautytijd heeft een 6-weekse Mesotherapie kuur bij ons gevolgd. Op de onderstaande afbeelding zie je de resultaten. De rimpeltjes rond haar ogen zijn verminderd en de fronsrimpel is minder diep. 

Attirance Mésothérapie voor en na

Tarieven mesotherapie

Tarieven | Mesotherapie
Zone gezicht € 115,-
Zone hals € 115,-
Zone decolleté € 115,-

Bovenstaande behandelingen bevatten: reinigen, peelen, stimuleren doorbloeding-glycolzuur, bindweefselmassage, werkstoffencomplex aanbrengen, mesoneedling, verkoelend masker, aangepaste verzorging, aanbrengen sunblock en optioneel: aanbrengen minerale make-up.

Zone ogen € 57,50
Zone bovenlip € 57,50
Zone neus lippenplooi € 57,50
Zone wangen € 90,-
Zone voorhoofd € 90,-
Frons tussen wenkbrauwen € 35,-

 

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws