Home » Merken » Cosmedix Cosmedix | Instituut voor Huidverbetering Attirance

Cosmedix

Clean skincare mét zichtbaar resultaat

Cosmedix is een pionier in schone huidverzorging. Alle producten zijn altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

Inclusief & vertrouwd

Elke huid is even belangrijk en moet worden verzorgd met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten. Daarom zijn de producten van Cosmedix ontworpen om met universele huidtinten te werken – niet tegen hen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – Cosmedix producten leveren échte resultaten zonder harde bijwerkingen.

Actieve werkstoffen

Actieve werkstoffen zijn de ingrediënten in een product die werkzaam zijn in de huid en zorgen voor de gewenste resultaten. Cosmedix heeft met Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren.

Zien is geloven!

Ervaar zelf de direct zichtbare resultaten van een Cosmedix-behandeling bij Attirance in Breda! Voor een afspraak, gratis huidmeting of voor meer informatie over onze behandelingen en merken kunt u bellen naar onze salon: 076 – 520 18 15.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This