Home » Merken » Cosmedix Cosmedix | Instituut voor Huidverbetering Attirance

Cosmedix

Elke huid is belangrijk en moet worden verzorgd met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten. Daarop zijn de producten van Cosmedix ontworpen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging; Cosmedix producten leveren mooie resultaten.

Clean Skincare

Cosmedix is een pionier in natuurlijke huidverzorging. Alle producten zijn 100% vrij van parabenen, minerale olie, vaseline, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Ze zijn dierproefvrij en goedgekeurd de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

Resultaatgericht

Actieve werkstoffen zijn ingrediënten in een product die in de huid werken en zorgen voor de resultaten. Cosmedix heeft met Nobelprijs winnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren. Het is daarmee een merk dat zich focust op resultaat. En dat zie je.

Afspraak boeken met Cosmedix?

Wil je ook de kracht van deze producten ervaren? Boek dan een afspraak bij ons voor een gratis huidanalyse met daarop volgend een behandeling.  Voor een afspraak, gratis huidmeting of meer informatie bel naar onze salon: 076 – 520 18 15.

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws