Home » Reviews Reviews | Referenties van onze tevreden klanten ✓
 

Reviews

Attirance heeft ruim 25 jaar ervaring in huidverbetering en heeft in de regio Breda en omstreken een uitstekende naam opgebouwd waarbij innovatie en een warme klantbenadering onze sterke aandacht heeft.

Hieronder kunt u een aantal referenties van onze tevreden klanten lezen:

Al meer dan 10 jaar ben ik vaste klant bij Attirance. De persoonlijke benadering en warme aandacht voor de klant zorgt ervoor dat ik me altijd prettig voel in de salon. Ongeacht welke medewerkster de behandeling uitvoert. Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste wordt op die manier echt een moment voor jezelf, waarbij je je heerlijk en onbezorgd kunt laten verwennen.

Het team van Attirance volgt de ontwikkelingen op het gebied van schoonheid en verzorging en geeft daarmee aan met haar vak bezig te zijn en blijven. Dit alles te samen maakt dat ik me als klant meer dan thuisvoel bij Attirance en iedere keer weer uitkijk naar een volgende afspraak.”

Siska Booden uit Breda

Al jaren voel ik mij bij elke behandeling op mijn gemak bij het team van Attirance. Persoonlijke behandeling op maat is bij hen telkens een vereiste om het beste resultaat te bereiken. Het team biedt vakmanschap,  vriendelijkheid, kwaliteit en rust! “

Corine Jansen uit Breda

Al jaren trouwe, tevreden klant! Het team bestaat uit deskundige, klantgerichte specialistes. Een salon die voor de klanten op zoek gaat naar de beste producten en behandelingen (in verschillende prijsklassen) die beschikbaar zijn“.

Kim Broeders uit Breda

Een van de beste schoonheidssalons met vakbekwaam personeel…….een salon waar je goed advies krijgt …… Ik kan het zeker aanbevelen om eens een heerlijke behandeling te ondergaan ……”

Annelies Lens uit Wijk

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This