Home » Gezicht » Mannenbehandelingen Mannenbehandelingen | Gratis huidmeting ✓
Men

For men

Steeds meer mannen hechten waarde aan een goede huidverzorging. Daarom bieden wij speciaal voor mannen huidverbeterende- en wellnessbehandelingen aan. Daarbij kijken we eerst goed naar de conditie van de huid. De mannenhuid heeft namelijk een andere verzorging nodig dan de vrouwenhuid. De huid van de man is 24% dikker dan de huid van de vrouw, waardoor deze minder snel veroudert, maar rimpels wel diepere groeven kunnen veroorzaken.

Welke behandelingen voor mannen?

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een intake en een huidscan waarin we met de Observe520X acht foto’s van al je huidlagen maken en zo de behoeftes van jouw huid in kaart brengen. Afhankelijk van de conditie van je huid en je wensen stellen wij een behandeling op die helemaal past bij jouw huid.

Tip: puistjes van het scheren?

Vaak hebben mannen last van puistjes door het scheren. Vaak zijn dat ontstoken haarzakjes. Het is dan beter om niet elektrisch te scheren. Gebruik schone scheermesjes en een verzachtende mousse. Scheer met de groeirichting mee en vermijd het gebruik van geparfumeerde en alcoholhoudende aftershaves. Met de juiste behandeling en advies voor thuis kunnen we de ontstoken haarzakjes sterk reduceren en in de meeste gevallen laten verdwijnen.

Gratis huidanalyse?

Meer weten over de conditie van jouw huid? Plan dan een gratis intake in. Bel 076 – 5201815 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws