Home » Lichaam » Afslanken Afslanken in Breda | Gratis proefbehandeling bij Attirance!

Afslanken

Attirance biedt met Venus Legacy een mooie behandeling aan om af te slanken. U kunt een kosteloze en vrijblijvende afspraak inplannen voor een proefbehandeling met uitleg. Bel direct 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Venus Legacy

Met legio behandelmethodes stimuleren we het bestaande collageen in de huid. Echter naarmate we ouder worden neemt het collageen af. Dat is dan ook de reden dat er verslapping ontstaat. Met de MP2 technologie van Venus Legacy maken we nieuwe fibroblasten én nieuwe bloedvaatjes aan. Dit is een grote doorbraak. We werken hierdoor niet alleen op de stimulatie van het bestaande collageen, maar ook op nieuw collageen. De behandelkop van de VariPulse technologie is de grootste uit de gehele industrie en door de vacuüm-zuig beweging is de Venus Legacy de meest intensieve behandeling voor lipolyse én huidverstrakking.

Cellulite behandelen met Venus Legacy

Of je nu slank, voller, jong of oud bent, vrijwel geen enkele vrouw ontkomt op den duur aan de vorming van cellulite. Cellulite is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid. Bij dit typisch vrouwelijke verschijnsel, dat ontstaat onder invloed van hormonen, hoopt zich vet op in adipocyten (vetcellen in de onderhuid) en vormen zich daaromheen vochtblaasjes. Met de Venus Legacy behandeling kunnen we cellulite goed behandelen.

Cellulite is in veel gevallen erfelijk bepaald, hormonen bepalen echter of er uiteindelijk ook echt klachten optreden. De vorming van cellulite kan gedeeltelijk door een actieve levensstijl en een gezond voedingspatroon worden tegengegaan. Als cellulite eenmaal is ontstaan, kan sporten of een vermageringskuur de cellulite niet doen verdwijnen. Voor de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen is het wel belangrijk om voldoende water te drinken.

Attirance biedt de meest effectieve behandeling aan om cellulite aan te pakken, Venus Legacy. Bij een kosteloos consult en proefbehandeling bespreken we je wensen zodat we een behandelplan op maat kunnen aanbieden!

 

Venus Legacy gaat huidverslapping tegen

Naarmate we ouder worden, krijgen we steeds meer last van huidverslapping. Door het werken met de meest innovatieve technologieën van Venus Legacy bieden we de meest intensieve en effectieve behandelingen aan. Dit alles op een natuurlijke methode zonder dat je de operatietafel nodig hebt. We bieden de twee meest effectieve behandelingen aan om huidverslapping aan te pakken, Venus Legacy.

Maak vrijblijvend een afspraak en we bespreken tijdens een kosteloos consult je wensen. We willen graag de gewenste lichaamszone zien, zodat we een behandelplan op maat kunnen aanbieden.

 

Cryolipolyse

Middels de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen cryolipolyse techniek ‘lokaal en
gedoseerd bevriezen van vetcellen’ kunnen wij bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals
buik, love handles, bovenarmen ‘kipfiletjes’, binnenkant bovenbenen en billen effectief en
definitief aanpakken. Zonder operatie, zonder pijn en zonder hersteltijd in een behandeling van
slechts 1 uur.

Attirance maakt enkel gebruik van de nieuwste en beste apparatuur van de Body-wizard. Wij
willen immers enkel het beste resultaat! Nog nooit eerder kon u zo gemakkelijk van uw
ongewenst/overtollig vet afkomen wat u met diëten en sporten niet tot nauwelijks zal lukken!

Klik hier om meer te lezen over cryolipolyse.

Tarieven afslanken

Venus Legacy Lichaamsbehandelingen
Bovenarmen VariPulse € 200,00
Bovenarmen MP2 € 175,00
Buik VariPulse € 175,00
Buik MP2 € 150,00
Buik en Maagstreek VariPulse € 200,00
Buik en Maagstreek MP2 € 175,00
Buik en Taille VariPulse € 200,00
Buik en Taille MP2 € 175,00
Billen VariPulse € 175,00
Billen MP2 € 150,00
Taille en Billen VariPulse  € 200,00
Taille en Billen MP2 € 175,00
Bovenbenen Varipulse (v.a. prijs) € 220,00
Bovenbenen MP2 (v.a. prijs) € 195,00
Dijen VariPulse € 175,00
Dijen MP2 € 150,00
Onderbenen VariPulse € 175,00
Onderbenen MP2 € 150,00
Rug VariPulse € 220,00
Rug MP2 € 195,00

 

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws