Home » Onze angels Onze Angels | Beste schoonheidsspecialistes in Breda en omgeving ✓

Onze angels

Al onze specialistes in onze schoonheidssalon zijn volledig gediplomeerd en zij hebben allemaal hun eigen specialisaties. Wij laten u graag kennismaken met onze angels.
Schoonheidssalon Attirance Dillenburgstraat Ginneken Breda

Marijke Stoop

Mijn naam is Marijke Stoop. Ik ben al ruim 30 jaar met heel veel passie schoonheidsspecialiste met als persoonlijke missie huidverbetering! Verder vind ik het belangrijk ieder jaar bij te scholen en altijd de nieuwste technieken in mijn schoonheidssalon aan te bieden.

Sinds 1999 eigenaresse van Attirance en mijn specialiteiten in de schoonheidssalon zijn: acne, definitief ontharen, camouflagetherapie, bindweefselmassage, verwijderen van bindweefselbultjes, moedervlekjes en couperose, huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en pigmentvlekken.

Lees verder

Lisa Mulders

Mijn naam is Lisa Mulders en ben sinds 2005 werkzaam als schoonheidsspecialiste en sinds enkele jaren tevens als bedrijfsleidster. Samen met Marijke kijk ik naar mogelijke innovaties en ontwikkelingen binnen Attirance. Naast mijn opleiding voor allround schoonheidsspecialiste, heb ik diverse trainingen, cursussen en privélessen gevolgd.

Uw huid verbeteren en in een topconditie houden is mijn grote passie en doe ik met veel plezier! Ieder jaar volg ik nieuwe trainingen en cursussen om ‘up to date’ te blijven van de nieuwste technologieën en behandelingen.

Lees meer

Lonneke Michielsen

Mijn naam is Lonneke Michielsen. Ik zit sinds 1995 in het vak en werk vanaf 2005 met veel passie en plezier als schoonheidsspecialiste bij Attirance!

Mijn uitdaging in mijn werk is door het luisteren naar de wensen en doelen van mijn klanten en de combinatie van mijn ruime kennis en ervaring als schoonheidsspecialiste, zo de beste en mooiste resultaten te krijgen in huidverbetering!

Lees meer

Susanne Kraak

Mijn naam is Susanne Kraak en ben sinds 2007 afgestudeerd schoonheidsspecialiste. Het mooie aan het vak vind ik dat je vaak direct resultaat ziet en mensen een ontspannen en voldaan gevoel geeft. Ook beschik ik over de volgende specialisaties, IPL ontharen, elektrisch ontharen, permanent make-up, micro-needling.

Het mooie aan het vak vind ik dat je vaak direct resultaat ziet en mensen een ontspannen en voldaan gevoel geeft.

Lees meer

Janneke Martens

Ik ben sinds 2015 afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste en ik ben tijdens en na mijn opleiding met veel plezier bij Attirance begonnen. Uw ideale huid is mijn doel. Samen streven we ernaar om uw huid in topconditie te krijgen, maar net zo belangrijk, ook zo te houden!

Ik ben gespecialiseerd in verschillende ANBOS gecertificeerde specialisaties, zoals acne, bindweefsel- en pincementmassage. Ook heb ik de specialisaties aromatherapie, kleuranalyse en visagie gedaan, waar ik ook veel voldoening en plezier uit haal.

Lees meer

Fenne de Bont

Mijn naam is Fenne de Bont, ik ben werkzaam bij Attirance vanaf september 2016. Ik heb mijn opleiding schoonheidsspecialiste afgrond op het Vitalis college in Breda. Tijdens mijn opleiding, en binnen Attirance, heb ik verschillende specialisaties mogen afronden.

Het allerleukste bij Attirance vind ik dat het werk erg afwisselend is en dat ik elke dag met mensen mooie resultaten mag behalen, daarbij vind ik het fijn om mijn klanten een ontspannen gevoel te geven. Bij ons is geen dag of behandeling hetzelfde.

Lees meer

Romy Noordzij

Hi! Ik ben Romy Noordzij, voedingsdeskundige en eigenaresse van gezondheidspraktijk Noordzij en ik ben werkzaam op diverse locaties in Nederland. Mijn missie is om jou te helpen naar minder gewicht en minder lichamelijke klachten zodat jij meer van het leven kan genieten. In mijn praktijk kijk ik naar de oorzaak van klachten en begeleid ik jou terug naar een optimale gezondheid waarbij de focus ligt op het creëren van gezonde blijvende gewoonten. Inzicht krijgen in het ontstaan van de klachten geeft bewustwording en dit is de eerste stap naar het herstel van gezondheid. We moeten dus niet van de klachten af, maar naar de klachten toe.

Lees meer

Laura van der Hulst

Mijn naam is Laura en ik ben één van de huidtherapeuten bij Cosmetique Totale. Eens in de 3 weken ben ik aanwezig bij Attirance Breda om diverse laserbehandelingen en medische peelings uit te voeren. Ik behandel onder andere acne, littekens, vaatjes en pigment. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor definitief ontharen.

Lees meer

Dr. Anke Hoogers – Leufkens

Anke Hoogers – Leufkens

Dr. Anke Hoogers – Leufkens is bij Attirance te gast om cosmedische behandelingen uit te voeren namens DermaClinic. Hierbij kun je denken aan botox en fillers.

Lees meer

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hierboven op abonneer te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt lees hier meer informatie over onze privacypraktijken. 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This