Home » Onze angels Onze Angels | Beste schoonheidsspecialistes in Breda en omgeving ✓

Onze angels

Al onze specialistes in onze schoonheidssalon zijn volledig gediplomeerd en zij hebben allemaal hun eigen specialisaties. Wij laten u graag kennismaken met onze angels.
Schoonheidssalon Attirance Dillenburgstraat Ginneken Breda
Marijke Stoop

Marijke Stoop

Mijn naam is Marijke Stoop. Ik ben al ruim 30 jaar met heel veel passie schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering. Huidverbetering gaat voor mij veel verder dan behandelingen geven en cosmetica gebruiken en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de huid vanuit een holistische benadering. 

Verder haal ik plezier uit bijscholing en mezelf ontwikkelen. Ik bied graag de beste technieken, cosmetica, voedingssuppletie en inzichten aan in mijn schoonheidssalon.

Lees verder

Janneke Martens

Janneke Martens

Mijn naam is Janneke Martens. Ik ben sinds september 2013 werkzaam bij Attirance. Sinds 2015 afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste en ik ben tijdens en na mijn opleiding met veel plezier bij Attirance begonnen. Uw ideale huid is mijn doel. Samen streven we ernaar om uw huid in topconditie te krijgen en te behouden!

Ik ben gespecialiseerd in verschillende ANBOS gecertificeerde specialisaties, zoals acne, huidverbeterende (bindweefsel) massage en elektrisch ontharen.

In 2018 heb ik mijn diploma tot permanent make-up specialist behaald voor eyeliner en wenkbrauwen. In 2021 heb ik mijn diploma voor lippen daar aan toegevoegd.

Lees meer

Melissa

Melissa Laurens

Mijn naam is Melissa Laurens en ik ben sinds 2011 Allround schoonheidsspecialist. Na mijn opleiding ben ik kennis en ervaring op gaan doen in het buitenland. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot huidspecialist met enorm veel passie voor mijn vak. Nu versterk ik het team bij Attirance! Dé salon voor huidverbetering.

Lees meer

 

Denise Farla

Denise Farla

Mijn naam is Denise Farla en ik ben sinds 2018 allround schoonheidsspecialiste. Na mijn opleiding ben ik mijn kennis verder gaan ontwikkelen op het gebied van huidverbetering. Nu versterk ik het team bij Attirance! Dé salon voor huidverbetering. 

Lees meer

Noa van der Vloet

Noa van der Vloet

Mijn naam is Noa van der Vloet. Ik ben de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste niveau 4 in 2020 gestart. Tijdens mijn opleiding heb ik al veel werkervaring opgedaan tijdens mijn stage. In mei 2023 ben ik dan ook volledig afgestudeerd en heb me verder gespecialiseerd. Per 1 juni 2023 kan ik vol trots vertellen dat ik het team van Attirance versterk.

Lees meer

Geovanka

Geovanka Bilok

Mijn naam is Geovanka Bilok. Ik ben sinds juni 2023 schoonheidsspecialiste op niveau 3 en werkzaam als junior specialiste bij Attirance. Doordat ik het vak zo leuk vind heb ik ervoor gekozen door te studeren om mijn niveau 4 diploma Allround schoonheidsspecialiste te behandelen. Hierdoor loop ik bij Attirance ook deels stage, zodat ik kennis en ervaring op kan doen.

Lees meer

Dr. Anke Hoogers – Leufkens

Anke Hoogers – Leufkens

Dr. Anke Hoogers – Leufkens is bij Attirance te gast om cosmedische behandelingen uit te voeren namens DermaClinic. Hierbij kun je denken aan botox en fillers.

Lees meer

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hierboven op abonneer te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt lees hier meer informatie over onze privacypraktijken.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.