Home » Blog » Ontdek LakShmi: een krachtige beleving van schoonheid én welzijn Ontdek LakShmi: een krachtige beleving van schoonheid én welzijn - Attirance

Ontdek LakShmi: een krachtige beleving van schoonheid én welzijn

Schoonheid is veel meer dan alleen de buitenkant. Dat geest en lichaam één zijn weet het merk LakShmi als geen ander. LakShmi gelooft dat ware schoonheid van binnenuit komt en combineert eeuwenoude wijsheden van Ayurveda met wetenschappelijke inzichten. Het resultaat?  Producten die resultaat én een echte beleving geven: ze voeden je huid intensief én brengen je geest tot rust.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een eeuwenoude Indiase geneeskunde die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel. Het ziet gezondheid als de juiste balans tussen de drie Dosha’s: dit zijn drie energieën die de basis vormen van je fysieke en mentale evenwicht.

De drie Dosha’s; test of ze bij jou in balans zijn

Deze drie Dosha’s — Vata, Pitta en Kapha — staan voor de vijf elementen (ruimte, lucht, vuur, water en aarde) die lichamelijke en mentale functies beïnvloeden. Bij ons in de salon testen wij welke Dosha bij jou uit balans is én weet je ook meteen hoe we deze kunnen herstellen, zodat je weer een mooie, gezonde huid krijgt.

De holistische werking van Lakshmi

De producten van Lakshmi herstellen de balans van de drie Dosha’s. De uitsluitend natuurlijke ingrediënten zijn essentiële oliën, medicinale kruiden en bloemenextracten. Dit zorgt niet alleen voor prachtige resultaten maar voelt echt als een beleving door de subtiele geuren, zijdezachte texturen. Al je zintuigen worden op een positieve manier geprikkeld en dat geeft je een intens gevoel van ontspanning en welzijn. Van het openen van de verpakking tot het aanbrengen op de huid, Lakshmi producten voelen altijd als een persoonlijke Spa-ervaring. De hele zienswijze van Attirance is dat schoonheid van binnenuit bereikt wordt en daarom past Lakshmi ook zo goed bij ons. We zijn dan ook trots op dit merk.

Goed om te weten over LakShmi:

  • Niet op dieren getest zijn en bevat geen dierlijke stoffen
  • Dezelfde PH-waarde als je huid
  • Kenners van Ayurvedische natuurgeneeskunde
  • Vochtherstellend door het gebruik van 100% natuurlijke stoffen 
  • Natuurlijke geuren
  • Bio & Eco Keurmerk: alle planten zijn van biologische teelt
  • Geconserveerd met grapefruitzaadextract, glycine soja, vitaminen A, E, C en etherische oliën
  • Geen parabenen, vaseline (petrolatum), alcohol, siliconen of synthetische kleurstoffen

Transformeer met het Royal LakShmi Ritueel

Alle producten van LakShmi kun je vinden in onze webshop: https://webshop.attirance.nl/brands/lakshmi/. Wil je het ultiem ervaren? Boek dan het Royal LakShmi Ritueel. Dit is écht een koninklijke behandeling waarbij je met een intensieve gezichts- en lichaamsbehandeling in zeven stappen transformeert naar een meer ontspannen en krachtigere versie van jezelf. Een complete wellness ervaring die lichaam en geest in evenwicht brengt.

De 7 stappen van het Royal LakShmi Ritueel

Stap 1: Ademhalingsritueel 

Stap 2: Aardingsritueel met ontspannend en ontgiftend voetbad 

Stap 3: Het laten wegvloeien van negatieve energie

Stap 4: Gezichtsreiniging & Marmapunt-voetmassage 

Stap 5: Marmapunt-gezichtsmassage met hoogwaardig serum 

Stap 6: Gezichtsmasker & Marmapunt-handmassage

Stap 7: Afsluiting met verzorgend hoogwaardig serum & crème

Leuk om te weten, je mag zelf de geur van de etherische olie kiezen en die keuze vertelt al heel veel over jouw Dosha’s!

Nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke behandeling? Boek dan hier jouw Royal LakShmi Ritueel en ervaar het zelf!