Home » Instituut voor Huidverbetering Huidverbetering | Uw huid mooier, stralender en jonger ✓

Attirance Skincare & Huidverbetering

Attirance is gespecialiseerd in huidverbetering. Met ruim 15 verschillende huidverbeterende behandelingen kun je bij ons terecht met elk specifiek huidprobleem. Maar we verzorgen ook onstpannende en energiegevende gezichtsbehandelingen. Deze kun je altijd uitbreiden met losse behandelingen zoals het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, epileren of harsen. Ook is het mogelijk de gezichtsbehandelingen uit te breiden met de collageenlamp, een bindweefselmassage of ultra geluid. 

Focus op huidverbetering? Boek een Meet, Scan en Treat

Wil je de focus leggen op huidverbetering? Boek dan een Meet, Scan en Treat. Tijdens deze kennismaking bespreken we uitgebreid je wensen, maken we foto’s van de verschillende huidlagen en maken we een persoonlijk behandelplan. Daarna volgt je eerste behandeling. 

Huidverbeterende behandelingen

We bieden huidverbeterende behandelingen aan in combinatie met bijbehorende producten voor thuisgebruik. We werken alleen met hoogstaande merken met klinisch bewezen resultaten. Als huidspecialisten weten wij precies welk product het beste bij jouw huid past. Hieronder vind je een overzicht van onze huidverbeterende behandelingen. Deze starten altijd eerst met een Meet, Scan en Treat. 

 

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je advies? Bel ons op 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Instituut voor Huidverbetering Attirance x Cosmedix

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws