Home » Instituut voor Huidverbetering Huidverbetering | Uw huid mooier, stralender en jonger ✓

Instituut voor Huidverbetering

U kunt bij Attirance kiezen uit wel 15 verschillende huidverbeterende gezichtsbehandelingen met onze mooie merken. Als Instituut voor Huidverbetering streven wij altijd naar het verbeteren van uw huid. Alle gezichtsbehandelingen kunt u uitbreiden met één of meer modules, zoals epileren, verven of harsen.

Het is ook mogelijk uw gezichtsbehandelingen uit te breiden met huidverbeterende methodes (zoals de collageenlamp, een bindweefselmassage of ultra geluid). Kortom: u heeft altijd een behandeling afgestemd op uw specifieke wensen of uw eigen schoonheidsdoel!

 

Het verschil tussen een Instituut voor Huidverbetering en een Schoonheidssalon

Heel veel schoonheidssalons zeggen dat ze doen aan huidverbetering. Maar wat maakt dat Attirance nu werkelijk het verschil maakt in huidverbetering? Als Instituut voor Huidverbetering streven wij de allerhoogste standaard na. Wij zijn bij iedere behandeling gefocust op wat het beste is voor uw huid. Daarom is bij ons iedere behandeling ook verschillend. Wij kijken per persoon naar de specifieke huidbehoeften en stemmen daar ons plan van aanpak en behandeling op af.

 

Schoonheidssalon: Huidverzorging

Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Uw reinigt en gebruikt een serum en dag- en nachtcrème. De dode huidcellen in de bovenste lagen zwellen door de verzorging op en de huid voelt lekker zacht en soepel aan. Huidverzorging is symptoombestrijding.

 

Instituut voor Huidverbetering

Uw huid bestaat uit 3 hoofdlagen: de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid. Die huidlagen bestaan weer uit verschillende lagen die elk hun eigen functie hebben.

Door allerlei invloeden kunnen de huidfuncties verstoord raken. Bijvoorbeeld roken, zonschade, airco, centrale verwarming, ziekte, verstoorde hormoonhuishouding, verkeerde voeding, stress, verkeerde huidproducten etc.

Bij huidverbetering gaan we de tekorten in de huid aanvullen en gaan we huid zelf harder laten werken. Dit kunnen we doen door de celdeling te activeren, de doorbloeding te stimuleren en verschillende werkstoffen te geven. Bij voorkeur door middel van nutricosmetics (de huid voeden van binnen uit), voedings- en lifestyleadviezen en door het gebruik cosmeceuticals en hoogwaardige cosmetica. Hierdoor is het mogelijk huidveroudering te stoppen en zelfs nog zo’n 5 tot 10 jaar van de huidleeftijd af te krijgen. Het is zelfs mogelijk van huidaandoeningen af te komen, zoals rosacea, acne, psoriasis en eczeem.

 

Ons aanbod van huidverbeterende behandelingen

Uiteraard hebben wij binnen Attirance een scala aan huidverbeterende producten en behandelingen. Behandelingen die uw huid zelf ondersteunen en aanzetten tot het verbeteren van zichzelf. Op deze site kunt u lezen dat onze mogelijkheden legio zijn. Huidverbetering is altijd een samenwerking tussen u en de huidcoaches en huidexperts van onze schoonheidssalon in Breda. Wij gebruiken de volgende merken voor onze huidverbeterende behandelingen: Alissi Brontë, Cosmedix, HydroPeptide & ZO Skin Health.

 

Wilt u weten welke verbetering wij samen met u voor uw huid kunnen behalen? Wij bieden de volgende huidverbeterende behandeling aan:

 

Naast huidverbeterende behandelingen, bieden wij ook deze behandelingen aan:

 

De mogelijkheden zijn zo uitgebreid. Misschien wilt u liever een advies op maat? Dat kan uiteraard! U bent altijd welkom voor een gratis intake en een uitgebreide huidmeting met analyse en een advies op maat. Onze huidcoaches en huidexperts begeleiden je naar een gezonde, glanzende en stralende huid!

 

Gratis huidmeting?

U mag altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak inplannen voor een huidmeting, huid- en productadvies of een gratis intake met een van onze huidcoaches en huidexperts. Bel direct 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Instituut voor Huidverbetering Attirance x Cosmedix

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.