Home » Microdermabrasie Microdermabrasie in Breda | Maak direct een afspraak bij Attirance!

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne Aluminium Oxide Kristallen de dode huidcellen versneld verwijderd worden.

In tegenstelling tot een chemische peeling kan de specialist bij deze behandeling de diepte en werking zeer nauwkeurig bepalen en deze zelfs per behandeld gebied aanpassen. Hierdoor is de behandeling uitermate geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld littekens en pigmentatie.

Aanmaak collageen

Daar een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen én nieuwe huidcellen stimuleert, zijn ook rimpels, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling met microdermabrasie zeer goed te behandelen.

Er is geen kans op allergische reacties of littekens. Bovendien is de behandeling pijnloos en geschikt voor elk huidtype (ook de donkere) en leeftijd. U kunt microdermabrasie één keertje doen of als kuur. De kuur in onze gespecialiseerde schoonheidssalon in Breda bestaat uit 6 behandelingen die steeds om de één of twee weken worden gedaan.

Na de behandeling

U heeft onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten. De behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een microdermabrasiekuur een egale, zachte en stralend gezonde huid. U wordt geadviseerd voorzichtig te zijn in de zon en een sunblock (ook in de winter) te gebruiken.

Tarieven microdermabrasie

Tarieven | Microdermabrasie

 

Microdermabrasie 45 minuten € 75,-
Microdermabrasie in een behandeling (10 minuten) € 42,50

 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This