Home » Merken » Eve Taylor Eve Taylor | Producten | Schoonheidssalon Attirance

Eve Taylor: aromatherapie natuurlijke huidverzorging

Het prachtige merk Eve Taylor London heeft een enorme passie voor natuurlijke huidverzorging en aromatherapie. Al meer dan 50 jaar gebruiken ze de kracht van aromatherapie en botanische extracten om de huid maar ook het welzijn te verbeteren. De producten zijn verrijkt met de fijnste handgeblende essentiële oliën. We geloven zo in dit product bij Attirance, dat we ook officieel importeur zijn geworden.

Eve Taylor London; met de hand geblende krachtige, essentiële oliën 

De essentiële oliën komen allemaal uit de natuur. Met het oog op het beschermen van de wereld worden er ook altijd gerecyclede verpakkingen gebruikt. De producten van zEve Taylor zijn daarnaast dierproefvrij en grotendeels vegan.

Heerlijke geursensatie met een heilzame werking

De krachtige botanische extracten en de resultaten die ze brengen maken de producten zo bijzonder. Essentiële oliën zijn de puurste ingrediënten op onze planeet, afkomstig uit de natuur van planten, bloemen, bladeren, wortels, schors en fruitschillen. Het is een heerlijke geursensatie met een heilzame en genezende werking op lichaam en geest. Wij importeren en behandelen met deze prachtige lijn en je kunt de producten ook thuis gebruiken. 

De producten van Eve Taylor zijn verkrijgbaar in onze webshop.

 

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws