Home » Merken » Eqology Eqology | Beauty Suppletie | Schoonheidssalon Attirance

Eqology

 

Eqology zijn voedingssupplementen met pure, natuurlijke ingrediënten. De filosofie van Eqology is ‘evenwicht en harmonie’. De voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici om lichaam en geest in balans te brengen. Het werkt krachtig en ondersteunend bij vele huidverbeterende behandelingen. Ze bieden unieke producten voor energie, reiniging, wellness, lichamelijke activiteit en prestatie.

Eqology is een echt natuurmerk en dat merk je aan de pure producten. Alle producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen. Hieronder vind je de bestsellers van Eqology, die je bij ons in de salon kunt kopen of in onze webshop. We werken bij Attirance ook in combinatie met huidverbeterende behandelingen ook met Eqology supplementen. 

Bestsellers

Marine Collagen Premium+

Eqology Marine Collagen Premium+

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid, uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

 

Pure Arctic Oil Omega 3

Pure Arctic Oil Omega 3

Deze pure omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke sinaasappel.

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterd vetzuur evenwicht bereikt. Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.

  • Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven;
  • Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3;
  • Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren;
  • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed;
  • De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie;
  • Toegevoegd polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse sinaasappelsmaak;
  • 100% natuurlijk.

 

Volg Attirance op Facebook en Instagram voor het laatste Beauty nieuws