Home » Merken » Eqology Eqology | Beauty Suppletie | Schoonheidssalon Attirance

Eqology

 

Natuurlijke beauty suppletie

Eqology is zeer gepassioneerd over de natuur en dat is zichtbaar in de producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hoogrenderende ingrediënten.

Alle producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Eqology is opgericht in 1998 in Noorwegen.

 

Product filosofie

De productfilosofie van Eqology is gebaseerd op evenwicht en harmonie – met uzelf, het lichaam en de omgeving. De producten in voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici. Productontwikkeling en productie vinden plaats in Noorwegen en volgens de EU conforme GMP-normen (Good Manufacturing Practice). Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rendabele ingrediënten die niet op WADA’s “verboden lijst” voorkomen.

 

”In Eqology geloven we dat de eendracht uit de natuur moet komen. Deze gedachte komt tot uitdrukking in het maken van onze producten.”

 

Eqology is compromisloos in onze productontwikkeling. Ze hebben unieke kwaliteitsproducten voor energie, reiniging, wellness, lichamelijke activiteit en prestatie.

 

Bestsellers

 

Marine Collagen Premium+

Eqology Marine Collagen Premium+

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

 

Pure Arctic Oil Omega 3

Pure Arctic Oil Omega 3

Deze pure omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke sinaasappel.

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterd vetzuur evenwicht bereikt. Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.

  • Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven;
  • Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3;
  • Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren;
  • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed;
  • De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie;
  • Toegevoegd polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse sinaasappelsmaak;
  • 100% natuurlijk.

 

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This