Home » Blog » Time To Sparkle! – December 2020 Time To Sparkle! - December 2020 - Attirance

Hierbij willen we iedereen een hele fijne decembermaand wensen. We hebben veel klanten een ‘tijd-voor-jou’ moment kunnen bezorgen in dit bijzondere jaar. We maken daarom graag van de gelegenheid gebruik om je te bedanken voor je bezoeken aan Attirance. 

We hebben dit jaar (nog sterker dan anders) gezien hoe belangrijk het is om er uitgerust en fris uit te zien dankzij onze huidverbeterende behandelingen. Met een mooie en gezonde huid voel je je simpelweg beter. En daarom hebben we deze maand veel extra’s te bieden!

Fijne december,

Team Attirance

 

Book Now

Book Now

Door drukte in onze agenda, adviseren we nu alvast te reserveren voor de decembermaand, zodat je verzekerd bent van een plekje. Alle medewerkers werken zoals ieder jaar extra om zoveel mogelijk lieve klanten te laten stralen voor kerst en de jaarwisseling. Er ontstaan altijd last minute plekjes; deze kun je zelf in de gaten houden via onze app Mijn Salon Book Now. Ook willen we je dringend vragen een mondkapje te dragen bij binnenkomst.

 

Let op: tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn wij gesloten, 4 januari gaan we weer open.

 

Sammie is geboren!

Na lang wachten is ze dan eindelijk hier: Sammie, het dochtertje van Susanne. En wat is ze lief! 

Als je een kaartje wilt sturen naar Susanne kan dit via Attirance.
Ons adres:
Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Decembermaand Cadeaumaand

In deze decembermaand hebben we weer van alles voor jullie om cadeau te doen en te krijgen. Naast onze eigen cadeaubon, hebben we natuurlijk veel mooie geschenkverpakkingen en acties voor de leukste cadeautjes onder de boom. We pakken alles extra feestelijk in. Heb je geen tijd naar de salon te komen? Geen nood! Je kunt cadeaubonnen en allerlei producten ook online kopen via onze webshop. Bij PostNL is het echter erg druk; helaas kunnen we een snelle levering daarom niet altijd garanderen.

Klik hier om onze webshop te bezoeken. 

 

Boek nú alvast voor de feestdagen: Alissi Brontë 24K Gold Treatment

Alissi Brontë 24K Gold Treatment

De 24K Gold Treatment is een anti-aging behandeling met 24K Goud. Diamant en goud zijn de meest kostbare en waardevolle schatten uit de aarde. Deze behandeling vermindert rimpels, verstevigt een verslapte huid, verlicht de huid van stress. Deze behandeling geeft een ware energie boost en brengt de huid weer terug in balans.

De behandeling biedt een diepe hydratatie en de huidtonus wordt verbeterd. Door het gebruik van magneten wordt een magnetisch veld gegenereerd die de doorbloeding verbetert. De cellen krijgen meer zuurstof. De huid heeft weer een frisse, jeugdige uitstraling.

 

Kerstpresentje

Kerstpresentje

Ben je deze maand nog bij ons in de salon voor een behandeling of voor het aanschaffen van producten of cadeautjes? Dan ontvang je van ons een feestelijk kerstpresentje. Gewoon om te je te bedanken!

 

Cadeautips

1) Aroma Diffuser Verdamper Vernevelaar en Luchtbevochtiger

Aroma Diffuser Verdamper Vernevelaar en Luchtbevochtiger

Helemaal fan van onze nieuwe verdamper. ’s Avonds en op donkere dagen een sprookjeslamp! Een mooi cadeau voor de decembermaand samen met een van de aromablends van Eve Taylor.

Klik hier om te bestellen! 

 

2. MILU Uplifting Beauty Device

MILU Uplifting Beauty Device

De innovatieve tool geeft milde, maar effectieve vibraties af om de gezichtscontouren te accentueren en de elasticiteit van de huid te verbeteren.
 
Gebruik deze celeb-waardige beauty hack ’s ochtends om je woke-up-like-this-look snel op te frissen. ’s Avonds helpt de tool om tekenen van stress en vermoeidheid te laten verdwijnen. 
 
Kortom, dé tool voor een instant face lift effect. 

Klik hier om te bestellen!

 

3. Alissi Brontë Angels Gold Mask

Alissi Brontë Angels Gold Mask

Angel’s Gold Mask is het ultieme schoonheidsproduct van Alissi Brontë! Je huid krijgt onmiddelijk een gezonde, frisse uitstraling. Angels Gold Masker is een crème-masker met een zeer fijne, niet vettige textuur die de huid ontspant en rimpels glad strijkt. Binnen enkele minuten zie je er gereiningd, fris en uitgerust uit, als na een rustgevende nacht. Dit verjongende masker bestrijdt actief tekenen van vermoeidheid, regenereert de huid, normaliseert de huid functies, verbetert de elasticiteit en zorgt voor glans en stevigheid van de huid.

Klik hier om te bestellen! 

 

4. Eve Taylor Massagekaarsen

Eve Taylor Massagekaarsen

De aromatische geur van essentiële oliën van geranium, zoete sinaasappel, lavendel, lavandin en Ylang Ylang in een 100% waxkaars. Komt in een glas en zal ongeveer 40 uur branden. Ideaal voor elke omgeving die een aromatische geur vereist.

Wij hebben meerdere massagekaarsen in ons assortiment! 

Klik hier om te bestellen!