Home » Blog » Voedingsdeskundige: Genezing begint bij jezelf Voedingsdeskundige: Genezing begint bij jezelf - Attirance

Vele mensen onderhouden hun huis, auto en baan vele malen beter dan hun eigen voertuig, genaamd het lichaam. Het is erg belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen en dat begint met eigen innerlijke studie.

Maar hoe pak je dat concreet aan?

Besteed o.a. meer tijd aan je persoonlijke ontwikkeling door meer te gaan lezen, doe meer kennis op over hoe jouw voertuig ‘het lichaam’ functioneert en hoe je dit het beste kan onderhouden en gebruiken. Als je eens ziek wordt, bekijk eens waarom je ziek wordt en wat de oorzaak daarvan is. Als je gestrest bent, bekijk dan wat je gestrest maakt en kijk of je hierin verandering kan toepassen. Sta jezelf toe om (mis)concepten over het lichaam te veranderen en geef jezelf ruimte om te ontwikkelen.

Begin met jezelf af te vragen waarom je je niet lekker voelt. Wat zijn de oorzaken van mijn lichamelijke klachten? Opgeblazen buik? Buikpijn? Darmkrampen? Misschien heb ik wel een intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen… Wat heb ik gegeten en/of wat heb ik gedronken? Wat waren de ingrediënten? Wellicht chemische toevoegingen? Dan kan je ineens gaan inzien dat het lichaam niet ziek is maar het vecht om schadelijke stoffen uit je voeding te halen van je voorgaande maaltijden.

Voedingsdeskundige: Genezing begint bij jezelf

Pijn is een alarmbel wat afgaat!

Mensen zijn vaak regelmatig geneigd om een pijnstiller te pakken en daarmee de klacht of pijn uit te schakelen, maar op een langere termijn breng je het lichaam steeds meer schade toe en vergroot je de kans op ziekten door je klachten te negeren en het te verdoven met medicatie. Zo zijn o.a. buikkrampen, onregelmatige ontlasting, overgeven, huiduitslag, koorts, vaker urineren en slijmvorming signalen zijn van het lichaam dat er iets misgaat met je voedingspatroon en dat je systeem de schadelijke stoffen uit je lichaam probeert te elimineren.

Ben jij goed bewust van je lichamelijke gezondheid?

Neem jij de alarmbellen en lichamelijke signalen serieus?

Met behulp van het bloedonderzoek wat wij afnemen krijg je veel inzicht en verheldering op diverse lichamelijke klachten en kunnen wij je begeleiden om op een juiste manier je voeding af te stemmen op jouw lichaam en levensstijl. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.