Home » Gezicht » Mannenbehandelingen Mannenbehandelingen | Gratis huidmeting ✓

Mannenbehandelingen

Attirance heeft uiteraard ook gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen voor mannen. Mannen worden steeds zuiniger op hun huid en verzorgen hun uiterlijk steeds beter. Hierdoor is een gezichtsbehandeling een steeds meer voorkomende behandeling voor mannen.

In onze schoonheidssalon in Breda kunnen mannen van elke leeftijd terecht voor huidverbetering en wellnessbehandelingen. Daarbij wordt in de eerste plaats aandacht geschonken aan de conditie van de huid. De mannenhuid verdient namelijk een andere verzorging dan de vrouwenhuid. De huid van de man is bijvoorbeeld 24% dikker dan de huid van de vrouw, waardoor deze minder snel veroudert, maar rimpels wel diepere groeven kunnen veroorzaken.

Welke behandelingen voor mannen?

Attirance heeft een breed assortiment huidverbeterende behandelingen en wellnessbehandelingen speciaal voor mannen. Vooraf aan elke behandeling doen wij een intake, een huidmeting en geven wij een huidadvies. Afhankelijk van de conditie van uw huid en het gewenste resultaat stellen wij samen een behandelplan op.

Puistjes van het scheren?

Vaak hebben mannen last van puistjes door het scheren. Het betreft dan vaak folliculitis, ontstoken haarzakjes.

Het kan zijn dat u verkeerd scheert of dat u aanleg heeft voor folliculitis. Het is dan vaak beter om niet elektrisch te scheren. Gebruik schone scheermesjes en een verzachtende mousse, scheer met de groeirichting van de haartjes mee. Vermijd het gebruik van geparfumeerde en alcoholhoudende aftershaves. Druk de puistjes niet uit!

Met de juiste behandeling en een aangepast advies voor thuis kunnen we de folliculitis enorm reduceren en in de meeste gevallen laten verdwijnen.

Gratis huidmeting

U mag altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak inplannen voor een huidmeting of huid- en productadvies met een van onze huidcoaches en huidexperts. Bel direct 076 – 520 18 15 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This